Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. augusta 2023, 14:36
Čas čítania 0:41
Adriana Královičová

FOTO: Pozri si luxusné sídlo Kim Kardashian v Malibu za 70 miliónov dolárov. Ponúka dokonalý výhľad na oceán aj súkromnú pláž

ZAUJÍMAVOSTI DIZAJN INTERIÉROVÝ DIZAJN KIM KARDASHIAN ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Nahliadni do honosného sídla v Kalifornii.

Do zbierky domov pribudla Kim Kardashian luxusná nehnuteľnosť v slnečnom Malibu. Každý kúsok interiéru dýcha slnkom a odráža farebnú paletu a materiály inšpirované charakterom južnej Kalifornie. Americká hviezdička si dom kúpila za 70 miliónov dolárov. Predtým patril supermodelke Cindy Crawford a jej manželovi Randemu Gerberovi. 

Dom sa pýši rozlohou viac ako 692 štvorcových metrov a vedie k nemu súkromná príjazdová cesta. Nehnuteľnosť ponúka rozprávkové výhľady na oceán, vďaka otvoreným priestorom a obrovským terasám má dostatok denného svetla. Ak by náhodou Kim nemala práve chuť kúpať sa v oceáne a ležať na súkromnej pláži, letný deň môže stráviť pri obrovskom bazéne v záhrade. 

Kim Kardashian, interiérový dizajn, architektúra, MalibuKim Kardashian, interiérový dizajn, architektúra, MalibuKim Kardashian, interiérový dizajn, architektúra, MalibuKim Kardashian, interiérový dizajn, architektúra, Malibu
Zobraziť galériu
(12)

V interiéri prevládajú naturálne farby ako hnedá či krémová. Okrem šiestich kúpeľní má Kim k dispozícii štyri spálne, ktorých súčasťou je aj šatník. V hlavnej zóne domu sa nachádza obývacia časť, ktorá je spojená s veľkou kuchyňou a jedálňou, z ktorej sa vďaka otváracím dverám dostane rovno na terasu. 

Keďže je Kim Kardashian veľkou milovníčkou cvičenia, nemôže chýbať domáce fitko. Súčasťou pozemku sú aj tenisové kurty, wellness a altánok s kozubom.

Domov
Zdieľať
Diskusia