Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. júla 2023, 14:25
Čas čítania 1:13
Daniel Mikolášik

Mal na účte iba 7 dolárov a spával v telocvični. Príbeh afrického UFC bojovníka dojal aj The Rocka, ktorý ho štedro obdaroval

ŠPORT DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON MMA SPRÁVY ZO SVETA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Finančnú výhru, ktorú získal po zápase, venoval svojej rodnej dedine v Zimbabwe, kde vďaka nej vybudovali čerpadlo na prísun pitnej vody.

Príbeh MMA zápasníka s prezývkou The Answer je silnejší ako akýkoľvek motivačný film. Themba Gorimbo pochádza zo Zimbabwe a v máji mal svoj úplne prvý zápas pod taktovkou najprestížnejšej organizácie zmiešaných bojových umení UFC. Ten sa mu podarilo vyhrať, no okrem výhry si získal aj srdcia fanúšikov.

Medzi nimi aj srdce hollywoodskej hviezdy Dwaynea Johnsona, známeho ako „The Rock“. Ten ho totiž dva mesiace po zápase prišiel prekvapiť priamo do Miami počas rozhovoru v tréningovom centre. Gorimbo nemohol uveriť vlastným očiam, keď vedľa neho stála svetová hviezda, ktorú nikdy predtým naživo nevidel. Okamžite mu skočil do náručia. Emotívny moment zdieľal vo videu aj samotný Rock.

„Nikdy sme sa nestretli, ale musel som priletieť do Miami, aby som tohto muža videl na vlastné oči, objal ho a podal mu ruku. Jeho príbeh ma dojal a motivoval,“ napísal po stretnutí The Rock v príspevku na svojom oficiálnom účte na Twitteri.

Johnsona zaujal príbeh nádejného zápasníka. Pred svojím prvým zápasom mal totiž na bankovom účte len sedem dolárov a spával v posilňovni. Finančnú výhru, ktorú získal po zápase, neinvestoval do seba, ale namiesto toho ju venoval svojej rodnej dedine v Zimbabwe, kde vďaka nej vybudovali čerpadlo na prísun pitnej vody. 

Odporúčané
Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač 1. mája 2024, 10:00

The Rock, ktorého majetok sa odhaduje na približne 800 miliónov amerických dolárov, preto preukázal svoj súcit a veľkorysosť a prišiel ho podporiť osobne až do telocvične v Miami. Podľa všetkého Gorimbovi dokonca údajne daroval plne zariadený dom v Miami, v ktorom bude môcť bývať a trénovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia