Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2023, 11:42
Čas čítania 0:35
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Láska nie je žiaden zločin, spieva v novom letnom hite Adam Pavlovčin. Ponúka aj skvelý videoklip svetového formátu

VIDEO: Láska nie je žiaden zločin, spieva v novom letnom hite Adam Pavlovčin. Ponúka aj skvelý videoklip svetového formátu
Zdroj: ADONXS
HUDBA ADAM PAVLOVČIN HUDBA POP SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Vypočuj si sviežu novinku.

Česko-slovenská Superstar Adam Pavlovčin alias ADONXS potešil fanúšikov a vydal nový letný hit No Common Measure spolu s videoklipom svetového formátu. 

Ako spevák vlastnými slovami opisuje, skladba je poctou všetkým jedinečným a talentovaným performerom, ktorí definovali jeho umeleckú cestu a ktorí pri ňom stáli od začiatku jeho hudobnej kariéry.

V skladbe odkazuje na jedinečnosť svojej komunity a blízkeho okolia, ktoré srší talentom a inšpiruje ho pri jeho tvorbe. Názov No Common Measure vraj nevznikol náhodou. V terminológii poézie označuje striedavý rým.

Podľa speváka je druhým, teda preneseným významom tohto výrazu niečo alebo niekto, na koho sa dá použiť bežné meradlo. Videoklip bol natočený v pražskom hoteli Andaz a Tretter's bar v obecnom dome pod záštitou režiséra Ruyho Okamuru.

Ten už spolupracoval napríklad s umelcami ako Mikolas Josef, Ewa Farná či Teya & Salena z Eurovízie. Pod produkciou Closer na klipe opäť raz pracoval viac ako 30-členný tím. 

Domov
Zdieľať
Diskusia