Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. júla 2023, 16:31
Čas čítania 0:52
Dominik Vetrák

The Walking Dead kopíruje The Last of Us. Daryl bude v novom seriáli prevážať dievčatko cez Paríž

The Walking Dead kopíruje The Last of Us. Daryl bude v novom seriáli prevážať dievčatko cez Paríž
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Svet The Walking Dead sa rozšíri o 3 nové seriály s Neganom a Maggie v New Yorku, Darylom vo Francúzsku a Rickom a Michonne na tajnom mieste v USA.

Postapokalyptický seriál The Walking Dead sa definitívne skončil, no jeho udalosti prežili viaceré hlavné a vedľajšie postavy. Práve ich osudy môžu diváci sledovať v spin-off seriáloch, ktoré rozšíria ich príbehy a predstavia nové postavy v zombie svete a na celkom nových lokáciách. 

Odporúčané
Hollywood štrajkuje proti AI, streamingu a nízkym platom: Za všetko vraj môže Netflix a streamingové služby Hollywood štrajkuje proti AI, streamingu a nízkym platom: Za všetko vraj môže Netflix a streamingové služby 21. júla 2023, 16:30

V týchto dňoch sa končí prvá séria spin-offu The Walking Dead: Dead City, v ktorom sa Maggie a Negan dostali do New Yorku, kde ich okrem zombíkov čakajú ďalšie frakcie agresívnych ľudí. Seriál dostane aj druhú sériu. 

Budúci rok odvysiela televízna stanica AMC aj seriál The Walking Dead: The Ones Who Live. Šesťdielna miniséria zobrazí príbeh Michonne a Ricka roky po tom, čo sa Rick stratil v hlavnom seriáli The Walking Dead. Bude to príbeh o láske a prežívaní v zombie svete a zrejme ukončí dejovú líniu Ricka Grimesa. 

Najzaujímavejší je však seriál The Walking Dead: Daryl Dixon. Prvá epizóda vyjde už 10. septembra 2023. Ako už názov napovedá, seriál sa zameria na obľúbenú postavu Daryla (Norman Reedus). Ten sa nejakým spôsobom dostal z USA až do Francúzska, kde prijme náročnú rolu – previezť bezpečne malé dievča z bodu A do bodu B.

Načasovanie tohto seriálu s takouto premisou sa až nápadne podobá na The Last of Us. V tom seriáli zase Joel (Pedro Pascal) ochraňoval a strážil dievča Ellie (Bella Ramsey) na ich spoločnej ceste naprieč USA. 

Domov
Zdieľať
Diskusia