Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. júla 2023, 16:30
Čas čítania 12:57
Daniel Mikolášik

Slovenka, ktorá chodila s Tateom: V súkromí to bol najmilší človek. Čím však bol známejší, tým viac bol paranoidný (Rozhovor)

Slovenka, ktorá chodila s Tateom: V súkromí to bol najmilší človek. Čím však bol známejší, tým viac bol paranoidný (Rozhovor)
Zdroj: archív Zuzany Bolotin
OSOBNOSTI ANDREW TATE INFLUENCERI MODELING ROZHOVORY VZŤAHY
Uložiť Uložené

Obaja bratia Tateovci sú v súkromí iní ako na sociálnych sieťach. Je to sčasti póza, ale aj šikovný marketing, prezrádza viac o ich súkromí Zuzana, expriateľka Tristana.

Zuzana Bolotin je 23-ročná Slovenka, ktorá sa exkluzívne pre Refresher rozhodla otvorene prehovoriť o svojom takmer ročnom romantickom vzťahu s kontroverzným britsko-americkým influencerom, bývalým kickboxerom a biznismenom Tristanom Tateom.

Ten je spoločne so svojím bratom Andrewom Tateom známy toxickou maskulinitou, sexizmom či mizogýniou. Pre výroky nenávistné voči ženám boli na viacerých sociálnych sieťach ako Facebook, Instagram či Youtube zablokovaní. Aktuálne sú obaja navyše obvinení zo znásilnenia, z obchodovania s ľuďmi a zo založenia organizovanej zločineckej skupiny, ktorá sexuálne vykorisťovala ženy. 

Odporúčané
AKTUÁLNE: Andrewa Tatea obvinili zo znásilnenia aj z obchodovania s ľuďmi AKTUÁLNE: Andrewa Tatea obvinili zo znásilnenia aj z obchodovania s ľuďmi 20. júna 2023, 12:28

Bratov Tateovcov a dve Rumunky koncom minulého roka v Bukurešti zadržala polícia pre podozrenie z pašovania ľudí, zo znásilnenia a založenia organizovanej zločineckej skupiny. Všetci štyria v marci uspeli so sťažnosťou proti rozhodnutiu súdu predĺžiť im väzbu a prepustili ich do domáceho väzenia.

So Zuzanou, Tristanovou bývalou priateľkou, sme sa rozprávali napríklad aj o tom, ako vyzeral ich vzťah, čo si myslí o jeho kontroverzných výrokoch, ako spolu trávili čas, akí sú bratia Tateovci v súkromí, ako sa pozerá na ich obvinenia, ale aj o tom, či jej nevadilo, že vyznávajú mnohoženstvo.

Zuzana Bolotin a Tristan Tate počas ich vzťahu.
Zuzana Bolotin a Tristan Tate počas ich vzťahu. Zdroj: archív Zuzany Bolotinv

Ako ste sa s Tristanom Tateom spoznali?

Naše prvé zoznámenie bude pre mnohých asi prekvapením, pretože prebehlo práve na Slovensku. Všetko sa to začalo ešte na Instagrame. Približne v rovnakom čase sme boli v Prahe a Instagram mu vyhodil môj profil vzhľadom na blízku polohu. Vraj ma nejaký čas sledoval a nakoniec sa odhodlal ozvať.

Prišli mi od neho do správ nejaké komplimenty, na ktoré som však spočiatku vôbec nereagovala, pretože jeho profil bol plný áut, fotiek v sakách a podobne. Celé to pôsobilo ako tie profily, čo ti začnú ponúkať nejakú super výhodnú pyramídku. (smiech)

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Napokon si však odpísala.Áno, po niekoľkých správach plných komplimentov som odpísala, keďže vždy písal milo a slušne. Poďakovala som a odpovedala, že je veľmi milý, a tam sa začala spoločná konverzácia.

Zuzana Bolotin andrew tristan tate
Zdroj: archív Zuzany Bolotin

O čom ste si písali?

Pýtal sa ma, odkiaľ som, ja zas, odkiaľ je on. Keď som spomenula Slovensko, potešil sa a okamžite spomenul, že tu pred pár rokmi približne pol roka žil. Konkrétne v Košiciach. Keď mi povedal, že momentálne žije v Rumunsku, odpovedala som, že ak bude mať niekedy cestu na Slovensko, nech sa ozve. Vtedy povedal, že veď si tú cestu môže spraviť hneď a príde za mnou.

Ja som tomu, samozrejme, neverila a brala som to ako také reči do vetra. Povedala som mu, kedy mám čas, a zrazu mi len prišla fotka, že už je na letisku, akurát nastupuje do lietadla a približne o dve hodiny pristáva vo Viedni. Pýtal sa ma, či sa vidíme ešte v ten večer, ale keďže som to celý čas nebrala príliš vážne, zrušila som ho s tým, že už mám iný program a môžeme sa vidieť na ďalší deň.

Prvá fotka, ktorú Tristan Tate poslal Zuzane ako dôkaz, že už sedí v lietadle a je na ceste za ňou na Slovensko. Dovtedy tomu totiž nechcela uveriť.
Prvá fotka, ktorú Tristan Tate poslal Zuzane ako dôkaz, že už sedí v lietadle a je na ceste za ňou na Slovensko. Dovtedy tomu totiž nechcela uveriť. Zdroj: archív Zuzany Bolotin

Ako vyzeralo vaše prvé stretnutie?

Prišiel na ďalší deň. Mali sme sa stretnúť v kaviarni na Františkánskom námestí v Bratislave asi okolo siedmej večer. Ja som vôbec nestíhala, meškala som asi polhodinu a stále som bola v tom, že ide o nejaký catfish. Medzitým som písala kamarátom, že to bude určite rýchle stretnutie a že sa k nim do hodiny pridám na večeru.

Odporúčané
Šéfredaktor Aktualít Peter Bárdy: Strana Hlas-SD zanikne. Po Pellegriniho odchode z nej Fico poberie ľudí (Rozhovor) Šéfredaktor Aktualít Peter Bárdy: Strana Hlas-SD zanikne. Po Pellegriniho odchode z nej Fico poberie ľudí (Rozhovor) 24. apríla 2024, 14:30

Keď som prišla na námestie, zrazu sa spoza stola postavil krásny vysoký hnedý chlap v bielych nohaviciach, svetlomodrej košeli a tmavom saku. Išla z neho neskutočná charizma. Už vtedy mi bolo jasné, že to určite nebude stretnutie na polhodinu, ako som pôvodne plánovala. (smiech)

Ospravedlnila som sa za meškanie, na čo mi odpovedal, že to vôbec nevadí, pretože na pekné ženy sa dlho čaká a ja som nádherná, takže by si na mňa kľudne počkal aj dlhšie. Od začiatku bol veľmi milý, vysmiaty a hlavne veľký džentlmen. Zobral mi kabát, odsunul stoličku a bol celý čas veľmi pozorný.

Chvíľu sme sa rozprávali a okamžite mi povedal, že má dcéru, koľko má rokov a koľko by chcel ešte detí. Vraj dvanásť. (smiech) Nič netajil a na nič sa nehral. Bola som z toho najprv vystrašená, keďže už na tom prvom stretnutí mi povedal o svojom dieťati a aj o tom, že dúfa, že to ďalšie už bude so mnou. Bála som sa, čo príde ďalej.

Ako to pokračovalo?

Chvíľku sme tam sedeli a neskôr sme sa vybrali na prechádzku po Starom Meste. Po prechádzke sme ešte skončili v takej malej krčmičke. Pri ďalších konverzáciách o živote, rodine sa ma zrazu spýtal, či by som sa nechcela stať jeho priateľkou. Že je to síce také spontánne, ale že úplne cíti, že by to tak malo byť, a prinajhoršom sa môžeme hocikedy rozísť.

Ja som veľmi spontánna, takže som to zobrala ako výzvu. Bol milý, inteligentný, vtipný a veľký fešák. Nevidela som dôvod, prečo to neskúsiť.

Zuzana s Tristanom vo Viedni.
Zuzana s Tristanom vo Viedni. Zdroj: archív Zuzany Bolotin

Vedela si, kto to je, keď ste začali randiť?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 139937 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aký darček jej dal Tate, ktorý má doteraz v aute ako talizman pre šťastie.
  • Akú tortu im pripravila dubajská kráľovská rodina na privítanie.
  • Kvôli čomu chceli ísť na šíravu.
  • Ako spolu trávili čas a ako štedro rozdával peniaze bezdomovcom či obsluhe.
  • Aká vtipná situácia sa jej stala s Andrewom vo vírivke.
  • Prečo jej nevadilo, že Tristan spáva aj s inými.
  • Prečo sa rozišli.
  • Čo si myslí o kontroverzných sexistických a mizogýnnych vyjadreniach bratov Tateovcov.
Späť
Zdieľať
Diskusia