Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. júna 2023, 13:36
Čas čítania 0:34
Adriana Královičová

VIDEO: Tehotná Rihanna sa prechádza po New Yorku s luxusnými taškami. Pozri si kampaňové video k novej kolekcii Louis Vuitton

MÓDA LOUIS VUITTON RIHANNA
Uložiť Uložené

Louis Vuitton zverejnil video z kampane s tehotnou Rihannou.

Pharrell Williams minulý týždeň zverejnil prvú fotografiu kampane novej kolekcie Louis Vuitton, do ktorej obsadil tehotnú Rihannu. U fanúšikov vzbudil hotový ošiaľ a začalo sa hovoriť o legendárnej spolupráci. Vonku je už aj oficiálne video kampane.

Speváčka sa prechádza po ulici, pričom odhaľuje svoje tehotenské bruško. V ruke okrem kávy drží kabelky Louis Vuitton, strieda hnedý, žltý a kožený kabát. „Rihanna je ikonická. Perfektný krok pre Louis Vuitton,“ píše nadšená fanúšička. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Louis Vuitton (@louisvuitton)

Pharrell bol vymenovaný za nového kreatívneho riaditeľa Louis Vuitton vo februári tohto roku. Debutovú prehliadku si mal šancu vidieť 20. júna 2023 na parížskom týždni módy, na ktorej okrem Rihanny a Asapa Rockyho nechýbali iné svetové celebrity, ktoré predstavili outfity LV vo veľkom štýle. Pharrell predstavil ready-to-wear kolekciu pre mužov určenú na obdobie jar/leto 2024 na najstaršom moste Pont Neuf, ktorý stojí nad riekou Seina.

Anketa:
Čo hovoríš na Rihannu v kampani?
Ikonické!
Viem si tam predstaviť aj niekoho iného.
Ikonické!
83 %
Viem si tam predstaviť aj niekoho iného.
17 %
Domov
Zdieľať
Diskusia