Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. júna 2023, 14:56
Čas čítania 0:46
Martin Adam Pavlík

Sacha Baron Cohen sa vráti ako raper Ali G. Čo ďalej prezradil známy filmový kritik?

Sacha Baron Cohen sa vráti ako raper Ali G. Čo ďalej prezradil známy filmový kritik?
Zdroj: FilmFour
FILMY A SERIÁLY ALI G FILMY A SERIÁLY SACHA BARON COHEN
Uložiť Uložené

Zatiaľ však nie je známe, kedy ho v tejto úlohe uvidíme.

Americký filmový kritik Jeff Sneider oznámil vo videopodcaste Johna Rocha The Hot Mic, že britský herec a komik Sacha Baron Cohen, ktorého poznáš najmä z filmov Borat, Brüno či Diktátor, sa vráti ako raper a „gangster“ Ali G. 

„Neviem, či to bude film alebo televízny seriál, ale skôr si myslím, že pôjde o film,“ povedal Sneider. Nevedel zatiaľ priblížiť ani to, kedy by sme Cohena mohli znova vidieť ako kultovú postavu, ktorá vznikla koncom deväťdesiatych rokov a stala sa mimoriadne populárna začiatkom nového milénia. 

Cohen sa v tejto úlohe predstavil najskôr v roku 1998 v satirickej šou The 11 O'Clock. Neskôr ju rozvinul v Da Ali G Show. V roku 2002 dokonca vznikol celovečerný film Ali G Indahouse, ktorý režíroval Mark Mylod. Sacha Baron Cohen sa okrem spomenutých filmov objavil napríklad aj v muzikálovom horore Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street s Johnnym Deppom.


Pamätať si ho však môžeš aj z komédie Grimsby alebo z drámy The Trial of the Chicago 7 nakrútenej podľa skutočných udalostí. Vážnu rolu si vyskúšal aj v seriáli The Spy od Netflixu. V roku 2018 prišiel s bizarným autorským projektom Who Is America?, ktorý bol poriadne uštipačnou kritikou americkej spoločnosti.   

Ali G
Zdroj: FilmFour
Domov
Zdieľať
Diskusia