Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2023, 12:45
Čas čítania 0:45
Eduard Starkbauer

Taylor Swift bude mať koncert vo Viedni. Vstupenky ešte nekúpiš, môžeš sa však postaviť do virtuálneho radu

HUDBA KONCERTY TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Popová superhviezda ešte nikdy nevystupovala tak blízko Slovenska. V Rakúsku zaspieva 9. augusta 2024.

Americká popová hviezda Taylor Swift sa v rámci turné Eras v roku 2024 predstaví len niekoľko desiatok kilometrov od slovenských hraníc. Už 9. 8. 2024 zahrá na Štadióne Ernsta Happela vo Viedni.

Taylor Swift počas leta odohrá na európskych štadiónoch až 26 vyše 3-hodinových koncertov, ktorými bude chcieť nadviazať na obrovský komerčný úspech americkej časti turné. To podľa Billboardu zarobilo len na vstupnom asi 591 miliónov dolárov. Okrem Viedne sa predstaví aj v Londýne, Paríži, Madride, Štokholme, Lisabone, Amsterdame, Mníchove, ale aj v poľskej Varšave.

Predpredaj na rakúsky koncert sa ešte nezačal, no už dnes sa môžu fanúšikovia na koncert predregistrovať a postaviť sa do virtuálneho radu. Stačí im zadať svoj e-mail a dúfať, že im naň v budúcnosti príde ponuka na kúpu lístka. Vzhľadom na obrovský záujem nedostanú túto možnosť všetci záujemcovia. Podľa TicketBande sa bude cena jednej vstupenky pohybovať od 329 do 439 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia