Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. júna 2023, 16:46
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Tom Holland chce sčasti skončiť so Spider-Manom. Kto by ho mohol nahradiť?

Tom Holland chce sčasti skončiť so Spider-Manom. Kto by ho mohol nahradiť?
Zdroj: Sony Pictures Animation/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN TOM HOLLAND
Uložiť Uložené

Skončí Tom Holland ako Spider-Man?

Herec Tom Holland si v súčasnosti užíva svoju ročnú pauzu od herectva, no popritom poskytuje aj rozhovory. Pre magazín The Hollywood Reporter prezradil aj to, v akom štádiu sa nachádzajú ďalšie filmy o Spider-Manovi. 

Odporúčané
10 najlepších detských hereckých výkonov všetkých čias. Toto sú najmladší herci nominovaní na Oscara, ktorí prekonali dospelých 10 najlepších detských hereckých výkonov všetkých čias. Toto sú najmladší herci nominovaní na Oscara, ktorí prekonali dospelých 13. júna 2023, 12:30

Je vysoko pravdepodobné (ale stále nie isté), že sa diváci dočkajú aj štvrtej časti. Holland prezradil, že sa už viackrát stretol so šéfom Marvelu Kevinom Feigem, s producentkou zo štúdia Sony Amy Pascal a ďalšími kreatívnymi a výkonnými riaditeľmi zo štúdií a diskusie ohľadom smeru, akým sa chcú v ďalšom Spider-Man filme uberať, napredujú dobre. 

Holland však zároveň povedal, že sa zamýšľa nad tým, či nie je načase s rolou skončiť a prenechať miesto novému hercovi. Trochu sa obáva toho, či sa im podarí s novým filmom zreplikovať úspech trilógie. Chce totiž skončiť v najlepšom a nie vtedy, keď už budú nové filmy sklamaním.

Hollanda vo svete Marvelu čaká minimálne ešte jedna úloha – zaučiť svojho nástupcu, ktorým bude s najväčšou pravdepodobnosťou Miles Morales. Úspech animovaných filmov je jasnou známkou toho, že diváci sú pripravení a tešia sa na Milesa aj v hranej verzii celovečerných filmov. 

Spider-Man
Zdroj: Sony Pictures Animation/Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia