Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2023, 15:40
Čas čítania 1:13
Martin Adam Pavlík

„Všetci sú na steroidoch,“ kritizuje Alex Lohoré zápasníkov Oktagonu a vyzýva na testovanie na doping

„Všetci sú na steroidoch,“ kritizuje Alex Lohoré zápasníkov Oktagonu a vyzýva na testovanie na doping
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jedna z hviezd Oktagonu sa do organizácie tvrdo obula na Twitteri.

Francúzsky MMA zápasník Alex Lohoré, ktorého môžeš poznať z Oktagonu, je známy svojimi ostrými a provokačnými výrokmi. Bývalý šampión piatich organizácií sa v Oktagone bil o titul strednej váhy dvakrát, no neúspešne a naposledy prehral v rámci pyramídy Tipsport GameChanger s bývalým kráľom velterovej váhy Davidom Kozmom.

Svoju frustráciu sa opäť snažil pretaviť do statusov na sociálnych sieťach. Do Oktagonu sa tentoraz obul preto, že netestuje zápasníkov na doping na rozdiel od tých najprestížnejších bojových organizácií. Keby to tak bolo, vraj by sa rýchlo ukázalo, kto sú skutoční šampióni. 

alex lohoré
Zdroj: OKTAGON MMA

Status na Twitteri zakončil hashtagom v znení They All On Steroids, čím sa snažil naznačiť, že sú všetci zápasníci v organizácii na steroidoch a podvádzajú. V sérii ironických statusov pokračoval ďalej. „Ktorá organizácia necháva bojovníkov platiť za rukavice, v ktorých bojujú? Hádajte,“ napísal neskôr. 

„Ktorá organizácia vás nechá podpísať 150 plagátov s vašou tvárou a potom vám ani jeden nedá?“ pokračoval uštipačne. „Ktorá organizácia vám účtuje poplatok za to, ak chcete, aby vám poslali predzápasovú fotku, ktorú urobíte pred zápasom? Hádajte,“ napísal naposledy. 

Oktagon bol za netestovanie zápasníkov na doping viackrát kritizovaný a ide o tému, ktorá sa rieši už roky. Ako píše portál MMA Fanatik, na slová Lohorého sa ozvali dvaja ďalší zápasníci, pričom rozhodne podporili toto tvrdenie. 

„Tento nápad sa mi páči. Nikdy som sa podobných vecí nedotkol a rozhodne mám rád čistý šport,“ napísal Amir Gogoladze, ktorý mal v máji úspešnú premiéru v Oktagone. „Pokiaľ by na niečo také došlo, tak budem prvý v rade, aby som si dal urobiť test,“ napísal zase súčasný šampión ľahkej váhy a dočasný šampión perovej váhy Losene Keita. 

Domov
Zdieľať
Diskusia