Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2013, 18:42
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

D-Why predstavil svoj projekt Young, Loved, Hated & Broke

HUDBA
Uložiť Uložené

D-Why aka David Morris si pomaly ale isto buduje fanúšikovskú základňu a je len otázkou času, kedy sa dostane medzi ostatné hviezdy a celebrity. Zatiaľ všetky svoje hudobné počiny nám ponúkal zdarma, ako napríklad aj posledný free album Don't Flatter Your

D-Why predstavil svoj projekt Young, Loved, Hated & Broke
D-Why predstavil svoj projekt Young, Loved, Hated & Broke

D-Why aka David Morris si pomaly, ale isto buduje fanúšikovskú základňu a je len otázkou času, kedy sa dostane na vrchol medzi ostatné hviezdy a celebrity. Zatiaľ nám všetky svoje hudobné počiny ponúkal zdarma, ako napríklad aj posledný free album Don't Flatter Yourself. Aj pri jeho novinke Young, Loved, Hated & Broke dostávame možnosť stiahnutia a vypočutia zdarma, no pribudla tiež možnosť dobrovoľne zakúpiť a podporiť cez iTunes. Dostávame celkom 8 skladieb, z ktorých sme si už 3 mohli vypočuť, respektíve aj pozrieť vo forme videa, ako napríklad track Young Madonna, na ktorý bol vizuál natočený ešte pred pár rokmi, v časoch skvelého Macchiato Music. Celý projekt si môžeš stiahnuť tu a nižšie vypočuť cez soundcloud.

Domov
Zdieľať
Diskusia