Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. augusta 2012, 21:50
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

D-WHY - Don't Flatter Yourself (Free Album)

HUDBA
Uložiť Uložené

D-WHY je mladý MC, ktorého sme ti trocha obsiahlejšie predstavili v článku, ktorého názov hovorí za všetko "Konečne rapper obliekajúci sa ako dospelý muž?. Rovnako dobre ako medzi šatníkom a zrkadlom mu to ide aj za mikrofónom, alebo podľa niektorých

D-WHY - Don't Flatter Yourself (Free Album)


D-WHY je mladý MC, ktorého sme ti trocha obsiahlejšie predstavili v článku, ktorého názov hovorí za všetko "Konečne rapper obliekajúci sa ako dospelý muž?. Rovnako dobre ako medzi šatníkom a zrkadlom mu to ide aj za mikrofónom, alebo podľa niektorých aspoň obdobne. Track z tejpu sme dostali na ochutnávku začiatkom mesiaca a video na skladbu New York Times si môžeš pozrieť tu. Po vytvorení si šumu okolo svojho mixtapeu - možno je presnejšie označenie free album - s názvom Don't Flatter Yourself ho včera vo večerných hodinách konečne vypustil. Streamuj nižšie, alebo sťahuj tu.

Späť
Zdieľať
Diskusia