Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. apríla 2023, 14:18
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

TRAILER: Pedro Pascal a Ethan Hawke vedú zamilovaný život na ranči ako dvaja drsní kovboji v novom westerne

TRAILER: Pedro Pascal a Ethan Hawke vedú zamilovaný život na ranči ako dvaja drsní kovboji v novom westerne
Zdroj: Pathé
FILMY A SERIÁLY STRANGE WAY OF LIFE
Uložiť Uložené

Krátky film Strange Way of Life od režiséra Pedra Almodóvara dostal prvý trailer.

Strange Way of Life bude western s homosexuálnou tematikou. Nakrútil ho oscarový režisér Pedro Almodóvar (Pain and Glory, Parallel Mothers, Hable con ela) a premiéru bude mať na filmovom festivale v Cannes v máji tohto roka. Nebude to štandardný celovečerný film, no režisér neprezradil, aký dlhý nakoniec bude.

Odporúčané
Pravda o Jackiem Chanovi: „Je to šovinistické prasa,“ povedala oscarová Michelle Yeoh. Jeho homosexuálna dcéra bola bezdomovkyňa Pravda o Jackiem Chanovi: „Je to šovinistické prasa,“ povedala oscarová Michelle Yeoh. Jeho homosexuálna dcéra bola bezdomovkyňa 26. apríla 2023, 14:30

Režisér vydal krátky trailer, ktorý však tvorcovia zostrihali. Vďaka nemu je aspoň jasné, že krátky film nebude výhradne romantickou drámou, ale dôjde aj na akčné scény, prestrelky a napínavé dialógy.

Hlavné roly rančerov, ktorí sa do seba zamilujú a musia prísť na to, ako spolu žiť v homosexuálnom vzťahu v inak maskulínnom svete rančerov, stvárnili Ethan Hawke (trilógia Before, Moon Knight) a Pedro Pascal (Game of Thrones, The Last of Us).

Domov
Zdieľať
Diskusia