Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2023 o 17:56
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Z Twilightu bude seriál. Tvorcovia v ňom chcú vyrozprávať lepší a kompletnejší príbeh z kníh

Z Twilightu bude seriál. Tvorcovia v ňom chcú vyrozprávať lepší a kompletnejší príbeh z kníh
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY TWILIGHT SERIÁL
Uložiť Uložené

Podobne ako Harry Potter, aj Twilight vyrozpráva svoj príbeh v seriáli.

Magazín The Hollywood Reporter prichádza so správou, že z Twilightu bude seriál. Nepôjde o pokračovanie či spin-off, ale o prerozprávanie knižného príbehu seriálovou formou. Tvorcovia tak budú mať viac priestoru na rozvinutie vzťahov medzi postavami a zachytenie všetkých dejových línií z kníh, na čo vo filmových adaptáciách nebol priestor.

Odporúčané
RECENZIA: 3. séria Mandaloriana RECENZIA: 3. séria Mandaloriana 20. apríla 2023 o 13:00

Veľa informácií o seriáli nie je. Na scenári a celkovom spracovaní bude pracovať Sinead Daly (Tell Me Lies, The Walking Dead: World Beyond), ktorej bude pomáhať aj autorka kníh Stephenie Meyer.

Nie je známe ani to, kde sa bude seriál vysielať a kedy asi vznikne. Vzhľadom na to, že šéfovia štúdia Lionsgate, ktoré vlastní práva na sfilmovanie, ešte len rozhodujú o tom, koľko bude mať sérií a ako vlastne bude vyzerať, je isté, že to potrvá najmenej 2 až 3 roky.

Táto správa prichádza len niekoľko dní po tom, čo štúdio Warner Bros. Discovery oficiálne potvrdilo prípravy na seriálové spracovania Harryho Pottera. 

Twilight
Zdroj: Lionsgate/propagační materiál
Domov
Zdieľať
Diskusia