Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. apríla 2023, 13:47
Čas čítania 0:51
Adriana Královičová

Herečka zo Stranger Things sa zasnúbila. Niektorým fanúšikom sa na svadbu zdá primladá

OSOBNOSTI HEREČKY MILLIE BOBBY BROWN OSOBNOSTI STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Herečka tvorí s priateľom pár tri roky.

Hviezda seriálu Stranger Things Millie Bobby Brown fanúšikom oznámila radostnú novinku prostredníctvom Instagramu. Na svojom profile dnes uverejnila zaľúbenú fotku so svojím priateľom Jakeom Bongiovim, s ktorým tvorí pár tri roky. Devätnásťročná Millie má na fotke krásny diamantový prsteň, spolu s 20-ročným snúbencom pózujú na pláži. „Milujem ťa už tri letá, zlatko, chcem ich všetky,“ napísala pod fotku.

Medzi množstvom gratulácií sa pod príspevkom objavilo aj pár uštipačných komentárov, keďže ľuďom sa zdá ich vek na zásnuby prinízky. „Nechápem, prečo ste všetci takí nadšení. Má len 19 rokov,  prečo by ste sa chceli vydávať tak skoro, to je strata života lol,“ komentuje fanúšik.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Syn rockovej legendy

Millie Bobbie Brown sa preslávila postavou Eleven v Stranger Things. So svojím priateľom pravidelne pridáva na sociálne siete zamilované fotky s ľúbostnými opismi. Jakea Bongioviho raz nazvala aj „partnerom pre život“. Ako informuje Daily Mail, herečka spoznala svojho snúbenca prostredníctvom Instagramu. Svojim fanúšikom ho „predstavila“ v roku 2021.

Odporúčané
Thia Vittek: So známym menom to nie je ľahké, zažila som šikanu. No učili ma, že to, čo nejde ľahko, si viac vážime (Rozhovor) Thia Vittek: So známym menom to nie je ľahké, zažila som šikanu. No učili ma, že to, čo nejde ľahko, si viac vážime (Rozhovor) 28. apríla 2024, 12:30

Jake Bongiovi je jedným zo štyroch detí rockovej hviezdy Jona Bon Joviho. Na svojom instagramovom účte sa prezentuje ako herec, producent a „cool dude“. Študuje na súkromnej univerzite Syracuse University. Jake je aj aktivista, ako študent sa zaslúžil o zorganizovanie pochodu na protest proti masovému zabíjaniu na amerických školách.

Domov
Zdieľať
Diskusia