Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
15. marca 2023, 13:49
Čas čítania 0:28
Tímea Krauszová

Maďarský McDonald's ulahodil zákazníkom. Ponúka burgre so známou paprikovou pastou Erős Pista, ktorú milujú aj mnohí Slováci

GASTRO MAĎARSKO MCDONALD’S
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

V ponuke sú kurací aj hovädzí burger s pastou Erős Pista.

Prevádzky McDonald's po celom svete často ponúkajú lokálne špeciality, ako napríklad známe burgre vylepšené o obľúbené chute miestnych. Naposledy prekvapili čínske prevádzky McDonald's, ktoré predstavili limitovaný hamburger s bravčovým mäsom z konzervy a sušienkami Oreo.

Za originálne chute sa však nemusia hanbiť ani naši južní susedia. Obľúbený reťazec sa v Maďarsku pred pár týždňami pochválil novými hovädzími a kuracími burgrami s pastou Erős Pista.

Známa papriková pasta, ktorá je riadne štipľavá a slaná, je v burgroch zmiešaná s majonézou a vytvára tak originálne maďarské chute. Okrem paprikového krému McDonald's k burgrom pridáva aj lokálny paprikový syr Mizo.

Ochutnať môžeš klasický hovädzí burger alebo McChicken. Oba majú menej ako 500 kalórií, ale sieť fastfoodových reštaurácií sľubuje explóziu paprikovej chuti.

Mcdonald's Maďarsko
Zdroj: Mcdonald's Maďarsko
Domov
Zdieľať
Diskusia