Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
19. decembra 2020, 8:35
Čas čítania 0:30
Daniel Mikolášik

Čínsky McDonald's uvedie počas Vianoc limitovaný hamburger s bravčovým mäsom z konzervy a sušienkami Oreo

GASTRO ČÍNA MCDONALD’S
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Zvláštny burger sa v Číne začne predávať už od 21. decembra a podľa všetkého mý byť obmedzený len na 400 000 kusov v celej krajine.

Čínsky McDonald's prichádza s pomerne odvážnou novinkou. Už onedlho totiž do svojej ponuky zaradí burger v spolupráci s americkou značkou konzervovaného vareného bravčového mäsa s názvom Spam a známymi sušienkami Oreo.

Odporúčané
Otestovali sme ázijskú ponuku McDonald's. Čo sa skrýva za burgrami Kreveta-shi a Krava-shi? Otestovali sme ázijskú ponuku McDonald's. Čo sa skrýva za burgrami Kreveta-shi a Krava-shi? 28. mája 2019, 15:29

Ako informuje portál Kotaku, čudesný burger sa začne predávať už od 21. decembra a podľa všetkého mý byť obmedzený len na 400 000 kusov v celej Číne. Na krajinu s 1,4 miliardami obyvateľov ide len veľmi malé množstvo, a preto sa očakáva o to vyšší záujem.

Celý burger pozostáva so žemle, dvoch hrubých plátkov vareného bravčového mäsa z konzervy, na drobno rozdrvených čokoládových sušienok a omáčky, ktorá by mala byť buď obyčajná majonéza alebo aioli omáčka.

Má ísť o špeciálne vianočné limitované menu, o ktoré pravdepodobne prejavia záujem foodblogeri z celého sveta. Cena sladko-slaného burgru je stanovená na 13,14 čínskych jüanov, čo je v prepočte približne 1,65 €. 

McDonald's
Zdroj: McDonald's
Domov
Zdieľať
Diskusia