Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2013, 22:46
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Je toto úplne nový Ford Mustang 2015? Máme nové informácie!

TECH FORD MUSTANG
Uložiť Uložené

Tentokrát sa jedná vraj o finálne zábery, ktoré publikoval na svojom webe a neskôr aj v magazínoch známy automobilový portál Car and Driver.

Je toto úplne nový Ford Mustang 2015? Máme nové informácie!

Najočakávanejšou novinkou z kategórie muscle cars je jednoznačne úplne nová generácia modelu Ford Mustang. Novinka sa už nejaký ten piatok testuje na verejných komunikáciach, pričom ako je to zvykom, jednotlivé exempláre sú naozaj dôkladne zamaskované.

Po internete kolujú už fotografie a rendery, na ktorých sa nachádza nová generácia automobilu s legendárnym menom. Naposledy sme vám priniesli počítačové návrhy niektorých dizajnérov, tentokrát sa jedná vraj o finálne zábery, ktoré publikoval na svojom webe, a neskôr aj v magazínoch, známy automobilový portál Car and Driver.

Po novom už poznáme aj to, čo nájdeme pod kapotou. Hneď od začiatku budú k dispozícií tri motorizácie. Základom ponuky bude šesťvalec s objemom 3,8 litra a výkonom 224 kW / 305 koní. Spotreba by sa mala pohybovať na hranici 12,4 v meste a 8,1 l/100 km mimo mesta. Potom prichádza na rad najviac kontroverzná a diskutovaná štvorvalcová motorizácia 2,4 GTDI s výkonom 231 kW / 314 koní. Nebojte sa, nejedná sa o naftu. Vidieť tu teda akýsi európsky downsizing. Spotreba v meste okolo 10,6 a mimo mesta 7,4 l/100 km. Vrcholom ponuky bude osemvalec s objemom 4,9 litra a výkonom 321 kW / 436 koní. Zodpovedá tomu aj spotreba minimálne 13 litrov v meste a 8,4 l/100 km mimo mesta.

Oficiálna premiéra je naplánovaná na autosalóne v Los Angeles alebo v Detroite v roku 2014.

Je toto úplne nový Ford Mustang 2015? Máme nové informácie!

Je toto úplne nový Ford Mustang 2015? Máme nové informácie!
Domov
Zdieľať
Diskusia