Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. februára 2023, 14:30
Čas čítania 5:07
Daniel Mikolášik

Ženích z Ruže pre nevestu: Nechcem ďalšiu výbušnú ženu vo svojom živote, mala by mať zmysel pre humor a pekné zuby (Rozhovor)

Ženích z Ruže pre nevestu: Nechcem ďalšiu výbušnú ženu vo svojom živote, mala by mať zmysel pre humor a pekné zuby (Rozhovor)
Zdroj: Tomáš Tarr archív
OSOBNOSTI MODELING REALITY ŠOU TELEVÍZIA MARKÍZA TELEVÍZNE ŠOU
Uložiť Uložené

So Slovenkou som nechodil asi od svojich 16 rokov. Už si ani nepamätám slovenské randiace hlášky, vtipkuje Tomáš.

„Ženy v Thajsku, kde žijem, sú extrémne žiarlivé, výbušné a ukričané, čo mi výsostne prekáža. Riešili, komu som čo lajkol alebo s kým som bol vonku, a to mi po čase bralo energiu. Tým, že žijem v ázijskej metropole, mám omnoho viac posunuté vnímanie. Rád by som preto Slovákom ukázal, že je v poriadku byť iný,“ prezrádza v rozhovore Tomáš Tarr.

Tomáš je 29-ročný podnikateľ a model, ktorý sa narodil v Štúrove, ale niekoľko rokov žije a pracuje v thajskom Bangkoku. Na sociálnych sieťach má viac ako milión followerov a Slovákom sa už onedlho bližšie predstaví v zoznamovacej reality šou Ruža pre nevestu.

Tomáš Tarr nevesta pre milionára Ruža pre nevestu
Zdroj: TV Markíza

Televízia Markíza oznámila návrat romantickej šou Nevesta pre milionára, ktorú okrem Honzíka Novotného preslávila v roku 2006 aj hláška: „Přijmeš moji růži?“ Legendárny formát sa na obrazovky televízie po rokoch vráti nielen s novým názvom, ale aj s novým ženíchom, o ktorého priazeň a srdce zabojuje 18 žien.

V rozhovore s Tomášom sa dozvieš, prečo sa mu doteraz nepodarilo nájsť tú pravú, ako by mala vyzerať jeho nastávajúca, z čoho mal pred šou najväčšie obavy, čo unikátne prinesie na obrazovky, či naozaj verí tomu, že si nájde tú pravú v reality šou, ale aj to, prečo nie je predstavený ako milionár a kvôli čomu televízia menila názov legendárnej šou.

Ak ťa bavia články z prostredia slovenských reality šou, sleduj túto tému, podpor tvorbu kvalitných výstupov a staň sa členom klubu Refresher+. Všetky články si tak prečítaš bez obmedzení.
Tomáš Tarr nevesta pre milionára Ruža pre nevestu
Zdroj: TV Markíza

Šou Nevesta pre milionára zmenila názov a na televízne obrazovky sa vracia ako Ruža pre nevestu. Bolo to preto, že ešte nie si milionár?

(smiech) O svojom bankovom účte nebudem nič prezrádzať. To si nechám pre seba. Vo svete je táto šou známa ako The Bachelor, čo v preklade znamená ženích. V podstate sa nikde v názve nespomína slovíčko milionár, zafixované to máme len my z minulosti.

Doteraz si vraj nemal núdzu o ženy, no zatiaľ sa ti nepodarilo nájsť tú pravú. Myslíš si, že si medzi televíznymi nevestami skutočne nájdeš svoju životnú lásku?

Pevne verím, že áno. To bol aj hlavný dôvod, prečo som sa do šou prihlásil. Dlhé roky žijem a podnikám v zahraničí a po svojom poslednom vzťahu, ktorý som mal asi pred tromi rokmi, som sa kompletne uzavrel a sústredil sa na seba. Táto príležitosť prišla v pravý čas, keď som už aj ja cítil, že potrebujem niekoho, s kým by som sa mohol deliť o svoj život.

Odporúčané
Čo robia súťažiaci z prvej Farmy? Playmate Andrea fotí v Miami, Miki sa po Orave vozí na Lamborghini Čo robia súťažiaci z prvej Farmy? Playmate Andrea fotí v Miami, Miki sa po Orave vozí na Lamborghini 7. augusta 2022, 14:30

Prečo myslíš, že sa ti to doteraz nepodarilo?

V prvom rade preto, že som sa o to ani nejako nesnažil. A keď už som aj mal nejaký vzťah, po čase to vždy stroskotalo na kultúrnych rozdieloch a inej mentalite žien.

Tomáš Tarr nevesta pre milionára Ruža pre nevestu
Zdroj: Tomáš Tarr archív

To je dosť všeobecné, skús konkretizovať, aké kultúrne rozdiely.

Tak napríklad už len v obyčajných veciach, že keď sme sa rozprávali o hudbe alebo filmoch, ony nepoznali základné veci, ktoré sú pre nás Európanov bežné. Potom sa navzájom nechápete a na konci dňa sa s takým človekom už ani nemáš o čom rozprávať.

Navyše ženy v Thajsku, kde žijem, sú extrémne žiarlivé, výbušné a ukričané, čo mi výsostne prekáža. Riešili, komu som čo lajkol alebo s kým som bol vonku, a to mi po čase bralo energiu.

Takže za to mohla odlišná nátura. V šou to bude lepšie, keďže tam budú len Slovenky?

Určite to bude omnoho jednoduchšie, keďže so Slovenkami mám podobnú náturu, výchovu, hodnoty, a teda sme si automaticky bližší a viac si rozumieme. Ale sám som zvedavý, ako to dopadne, keďže som so Slovenkou nechodil asi od svojich 16 rokov. Už si ani nepamätám slovenské randiace hlášky (smiech). Takže je to na jednej strane veľmi zvláštne, ale zároveň príjemné a teším sa na to.

Myslíš, že sa do šou prihlásila tá pravá?

Ja dúfam a verím tímu Markízy, že vyberali precízne a nie je to úplne náhodné, ale tie baby spĺňajú aj nejaké atribúty.

Tomáš Tarr nevesta pre milionára Ruža pre nevestu
Zdroj: TV Markíza

Aká by mala byť tvoja nevesta? Či už charakterovými, alebo vizuálnymi črtami.

Čo sa týka nejakého vizuálneho typu, nemám konkrétne preferencie. Je mi jedno, či je to blondína, brunetka, alebo či je vysoká, nízka. Čo sa týka tváre, ako prvé si vždy všímam oči a zuby. Pokiaľ nemá pekné zuby, tak to je veľký problém, pretože to je výsledkom toho, ako o seba dbá.

Odporúčané
Lara z Ruže pre nevestu: Na Dolli sa nehnevám. Po všetkých hejtoch mi jej dokonca prišlo ľúto (Rozhovor) Lara z Ruže pre nevestu: Na Dolli sa nehnevám. Po všetkých hejtoch mi jej dokonca prišlo ľúto (Rozhovor) 2. mája 2024, 12:30

A pokiaľ ide o charakterové črty, určite by mala byť taká easy-going, pretože nechcem ďalšiu výbušnú ženu vo svojom živote (smiech). Takisto by mala mať zmysel pre humor, to je pre mňa dosť dôležité, keďže aj ja sám sa tým riadim celý život. A mohla by mať rada dobrodružstvá, lebo som typ, čo nikdy neobsedí na jednom mieste, stále niečo podnikám a vymýšľam.

Bude to tvoja prvá skúsenosť s televíznymi kamerami?

Pred objektívmi som od svojich 21 rokov, keď som začal s modelingom. V Thajsku točím aj reklamy pre rôzne firmy, natáčal som aj menší dokumentárny film, čiže kamery mi nie sú úplne cudzie.

Koncept reality šou je však trochu odlišný. Nebojíš sa prežívať všetky emócie a prejavy náklonnosti pred televíznymi kamerami?

Toto je pre mňa asi najväčšia výzva, s ktorou som bojoval, pretože doteraz som pred kamerami väčšinou hral nejakú postavu. Ale ísť do šou, kde sa musíš pred 10 kamerami, 18 slečnami a očami divákov z celého Slovenska emočne otvoriť, nie je vôbec jednoduché.

Mám však rád výzvy, v ktorých môžem vyjsť zo svojej komfortnej zóny, takže som aj napriek tomu do toho šiel. Je to aj spôsob, ako spoznať samého seba, pretože bez tejto skúsenosti by som bol stále zatvorený v tom svojom svete, ktorý mi síce vyhovoval, ale chýbali v ňom city. 

Tomáš Tarr nevesta pre milionára Ruža pre nevestu
Zdroj: Tomáš Tarr archív

Tvoj predchodca Honzík Novotný v roku 2006 vyslovil v šou povestnú vetu: „Přijmeš moji růži?“, ktorá sa stala legendárnou. Máš aj ty pripravenú nejakú hlášku, ktorá by mohla presláviť tento ročník?

Špeciálnu hlášku pripravenú nemám, ale keď fungovala Honzíkova „Přijmeš moji růži?“, skúsim ju aj ja, len v slovenčine.

A je niečo nové, čo prinesieš do šou práve ty?

Ja si myslím, že práve tú názorovú rôznorodosť, otvorenosť a búranie stereotypov. Tým, že žijem v ázijskej metropole, mám omnoho viac posunuté vnímanie. Rád by som preto Slovákom ukázal, že je v poriadku byť iný. A možno aj svojím špecifickým humorom, keďže som dosť spontánny človek.

Môžu teda diváci očakávať aj búranie zaužívaných stereotypov?

Určite áno. Ak sú Slováci zvyknutí na pôvodnú šou z roku 2006 s Honzíkom, teraz sa môžu tešiť na to, že toto pokračovanie bude o dosť iné.

Nevesta pre milionára sa pred 17 rokmi stala najsledovanejšou zoznamovacou reality šou v histórii televízneho vysielania na Slovensku. Myslíš si, že dokážeš svojou charizmou tento rekord prekonať?

Pevne dúfam. Osobne si myslím, že mnohí ľudia si to budú chcieť pozrieť už len z nostalgie k tej pôvodnej šou. A verím, že už v prvej epizóde ich presvedčíme o tom, že to stojí za to.

Tomáš Tarr nevesta pre milionára Ruža pre nevestu
Zdroj: Tomáš Tarr archív

Spomínal si, že žiješ v Bangkoku. Čím sa živíš?

Podnikám v kreatívnom priemysle, kde mám množstvo klientov a starám sa predovšetkým o marketingovú podporu. Spolupracujem s viacerými veľkými značkami. Robím aj online poradňu pre sociálne médiá, v rámci ktorej prednášam o tom, ako začať biznis v online priestore. Rozbieham vlastný biznis a v neposlednom rade investujem. Je to taká všehochuť.

Chcel by si si tam prípadnú nevestu zobrať so sebou, alebo by si sa kvôli nej presťahoval na Slovensko?

Určite by som ju zobral so sebou, ale rovnako by som nemal problém chodiť na Slovensko. No nechcem si zatvárať žiadne dvere. Natrvalo by som sa na Slovensko nepresťahoval, keďže v Thajsku už mám vybudovaný biznis a nebolo to vôbec jednoduché. Bol by som rád, ak by sme ideálne vedeli fungovať v oboch krajinách a pendlovali medzi nimi. Vďaka nej by som sa aspoň mohol častejšie vracať na Slovensko, lebo kvôli biznisu som to posledné roky celkom zanedbával. 

Domov
Zdieľať
Diskusia