Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti TV Markíza.
18. februára 2023, 9:00
Čas čítania 1:34
Sponzorovaný obsah

Na obrazovky prichádza nová reality šou Ruža pre nevestu. Úspešný Slovák bude bojovať o priazeň 18 žien

Na obrazovky prichádza nová reality šou Ruža pre nevestu. Úspešný Slovák bude bojovať o priazeň 18 žien
Zdroj: TV Markíza
ZAUJÍMAVOSTI TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Budeš sledovať túto novinku?

„Přijmeš moji růži?“ Legendárnu vetu z reality šou Nevesta pre milionára, ktorú televízia Markíza vysielala v roku 2006, si pamätá asi väčšina z nás. Bola to česko-slovenská verzia úspešného formátu The Bachelor, ktorý môžeš poznať zo zahraničia. Šou, v ktorej šarmantný podnikateľ hľadá potenciálnu životnú partnerku, sa vráti na obrazovky Markízy s názvom Ruža pre nevestu už túto jar.

Hviezdou novej relácie bude 29-ročný rodák zo Štúrova Tomáš Tarr, ktorý sa presťahoval do Bangkoku pred piatimi rokmi. O jeho priazeň sa bude uchádzať 18 žien. Postupne sa budú spoznávať, až napokon vo finále zostane len jedna žena, ktorá sa bude musieť rozhodnúť, či prijme ružu a stane sa jeho životnou partnerkou. Natáčanie reality šou prebehlo v Turecku, takže sa môžeš tešiť na romantiku s orientálnym nádychom ako z rozprávky Tisíc a jedna noc.

Doposiaľ nenašiel tu pravú

Tomáš žije v Thajsku dobrodružný život. Venuje sa modelingu, herectvu, podniká v kreatívnom priemysle, investuje a pracuje aj na svojom vlastnom biznise. Začiatky v novej krajine neboli jednoduché, časom sa mu však podarilo získať úspech. Podľa jeho slov vzťahy s bývalými partnerkami v zahraničí väčšinou stroskotali na kultúrnych rozdieloch. Rolu zohrala aj odlišná mentalita, na ktorú nebol zvyknutý. „Ženy sú tu inak vychovávané. Hľadajú bohatého partnera, ktorý ich zabezpečí, aby nemuseli robiť nič navyše,“ dodáva. Tento prístup k životu ho rýchlo odradil. 

Bol to jeden z dôvodov, prečo sa nakoniec rozhodol ponuku na účinkovanie v šou Ruža pre nevestu prijať. „Nájsť si v tomto hektickom období môjho života dievča zo Slovenska, s ktorým budem mať veľa spoločného a s ktorým môžem zdieľať svoje hodnoty a zápal pre prácu, bola pre mňa motivácia, ktorá v rozhodovaní jednoznačne zvíťazila,“ vysvetľuje ženích.

Tomáš prezradil, že neverí v lásku na prvý pohľad. Priťahuje ho pekný úsmev a oči, no na zamilovanie potrebuje dôverné spoznávanie. Preferuje aktívne ženy, ktorým nechýba cieľavedomosť. Skúsenosti z Thajska ho naučili aj to, že sa má oblúkom vyhýbať žiarlivým ženám: „Zažil som veľa drámy, jedna bývalá partnerka v záchvate žiarlivosti hodila po mne gitaru,“ dodáva Tomáš.

tomáš tarr
Zdroj: TV Markíza

Podľa televízie Markíza divákov čaká poriadna dávka romantiky: „Diváci sa už čoskoro budú môcť spolu s Tomášom vydať na cestu hľadania lásky, ktorá bude pútavá, dobrodružná a zároveň plná romantiky. Spolu budeme svedkami toho, ako Tomášova osobnosť, jeho šarm a charizma zamotajú hlavu nejednej slečne, ktorá zabojuje o jeho srdce.“ Dráma pravdepodobne nebude chýbať, takže sa máme na čo tešiť.

Tomáš dúfa, že nájde tú pravú.tomáš tarrtomáš tarrtomáš tarr
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia