Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2013, 13:42
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Kanye požiadal Kim Kardashian o ruku!

ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Kanye a Kim Kardashian to už ťahajú spolu dosť dlho a medzičasom sa im stihla už narodiť aj dcérka North, a tak už bolo načase, aby sa ich vzťah pohol ďalej.

Kanye a Kim Kardashian to už ťahajú spolu dosť dlho a medzičasom sa im stihla už narodiť aj dcérka North, a tak už bolo načase, aby sa ich vzťah pohol ďalej. Yeezy tak vzal veci do vlastných rúk a na baseballovom štadióne v San Franciscu za pomoci svetelnej tabule požiadal Kim o ruku. Jej odpoveď bola jednoznačná. Samotnému aktu predchádzala aj oficiálna žiadosť u Kanyeho novej svokry Kris Jenner.

Kanye požiadal Kim Kardashian o ruku!

Na kolene žiadal Ye Kim s 15-karátovým prsteňom od celebritnej klenotníčky Lorraine Schwartz za zvuku 50-členného orchestru, ktorý hral song od Lany Del Rey-Young and Beautiful, nasledovaný Kanyeho vlastnou skladbou Knock You Down s Keri Hilson a Ne-Yom. Celý akt zakončil samozrejme ohňostroj.

Kanye požiadal Kim Kardashian o ruku!
Domov
Zdieľať
Diskusia