Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2023 o 13:26
Čas čítania 1:21
Tímea Krauszová

Svet sa baví na extrémne znudenom výraze Bena Afflecka zo včerajších Grammy. Herec sa stal memečkom večera

NEWS BEN AFFLECK
Uložiť Uložené

Internet sa na hercovi v dobrom zabáva.

Nedeľné odovzdávanie hudobných cien Grammy bolo možno zábavné pre vystupujúcich alebo pre tých, ktorí si domov odniesli sošku. Herec Ben Affleck sa však po boku manželky Jennifer Lopez tváril, akoby s ňou šiel na povinné pracovné stretnutie, ktoré ho vôbec nebaví. Aspoň tak jeho výraz označuje Huffpost, ktorý pripravil aj výber príspevkov zo sociálnej siete na počesť viditeľne nudného podujatia.

Kamera sa na hviezdny pár zamerala počas večera niekoľkokrát, a Affleck na týchto záberoch pôsobí strnulo a znudene. Lopez sa, naopak, viditeľne bavila, kývala hlavou a tlieskala do rytmu hudby. 

„Akokoľvek zlý deň máte, sľubujem, že nie je taký mizerný, aký zažíva Ben Affleck na Grammys práve teraz,“ poznamenal sarkasticky jeden používateľ Twitteru.

Podľa ďalšieho sa herec zrejme pozeral na stenu, aby zistil, koľko je hodín a koľko ešte ostáva do konca večera.

Herec je vraj reprezentantom introvertov, píše ďalšia pobavená žena na Twitteri. „Môžete vidieť, ako sa mu vybíjajú baterky v reálnom čase. Práve je na 23 %.“

Hercov výraz tváre prirovnávali k povinným videohovorom cez Zoom, niekto napísal, že by mu mali zohnať cigaretu a kávu, ďalší tvrdia, že mu chýbali len sekundy, kým do kamery zakričí POMOC! Samozrejme, na povrch vyplávala aj staršia známa fotka.

Počas večera vystúpili Harry Styles, Sam Smith či Lizzo. „Hudobné Oscary“ však jednoznačne ovládla Beyoncé. Získala 4 sošky, celkovo tak má 32 zlatých gramofónov, čo je rekordný počet za celú históriu ocenení. Za album roka ocenili Harryho Stylesa, Samara Joy sa stala objavom roka a skladbu roka mala Bonnie Raitt. Klikni sem pre ďalšie výsledky.

Domov
Zdieľať
Diskusia