Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2023 o 10:30
Čas čítania 6:55
Jakub Paulík

Čo povedal Pedro Pascal v rozhovore pre REFRESHER? 10 zaujímavostí o hviezde The Last of Us, o ktorých si (možno) nevedel

Čo povedal Pedro Pascal v rozhovore pre REFRESHER? 10 zaujímavostí o hviezde The Last of Us, o ktorých si (možno) nevedel
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY OSOBNOSTI PEDRO PASCAL THE LAST OF US SERIÁL
Uložiť Uložené

Rozhovory s Pedrom Pascalom stoja za to. Jeho úprimnosť a humor vždy dobre pobavia.

Keď je smutný, hľadá svoje meno na Instagrame. Počas interview s novinármi je zábavný a priateľský, čo si náš redaktor overil na vlastnej koži. Miluje Nicolasa Cagea, jeho najlepší priateľ je herec Oscar Isaac a v minulosti mal vraj románik s Lenou Headey alias Cersei Lannister. Toto sú najväčšie zaujímavosti o osobe hviezdneho herca Pedra Pascala, ktorého poznáme zo seriálových hitov ako The Last of Us, Game of Thrones, Narcos či Mandalorian.

Refresher ti pravidelne prináša čerstvé novinky a recenzie zo sveta filmov a seriálov, ktoré rezonujú v spoločnosti. Aktuálne medzi najväčšie hity patrí The Last of Us. Prečítaj si, čo vieme o skutočnej hubovitej infekcii Cordyceps, aké druhy zombie náš ešte čakajú, alebo si sprav kvíz, podľa ktorého zistíš, či si viac ako Joel alebo Ellie. Aj tento obsah vznikol vďaka podpore členov klubu Refresher+.

Neposlúchol tvorcov The Last of Us a zahral si hru

Tvorcovia seriálového hitu The Last of Us žiadali hercov, aby nehrali jeho známu hernú predlohu. Obávali sa totiž, že by sa postavami pri natáčaní príliš inšpirovali. Craig Mazin pritom, naopak, chcel, aby postavy Joela a Ellie boli v seriáli mierne odlišné. Pedro Pascal aj Bella Ramsey sa nakoniec napriek zákazu rozhodli, že to s hrou skúsia. Ani jeden z nich ju však neprešiel celú.

Odporúčané
Simona Leskovská: Pri futbale si plním svoj profesijný sen. Po fotke s Ronaldom sa ma chceli fanúšikovia dotknúť (Rozhovor) Simona Leskovská: Pri futbale si plním svoj profesijný sen. Po fotke s Ronaldom sa ma chceli fanúšikovia dotknúť (Rozhovor) 23. júna 2024 o 14:30

Pedro Pascal priznáva, že nie je žiaden herný mág a The Last of Us bolo pre neho náročným sústom. „Moji synovci pozerali na to, ako hrám, a nakoniec ich unavilo sledovať, že neviem dokončiť jeden level, a tak mi zobrali ovládač,“ zveril sa v interview pre IGN.

S humorom však dodal, že je pripravený stať sa lepším hráčom a celé dni presedieť doma. Bella Ramsey sa priznala k tomu, že má z hry strach. S Pascalom sa preto počas interview dohodli, že by si The Last of Us mohli niekedy zahrať spolu.

Dojmy Refresheru z Pedra Pascala – hviezda bez manierov

Refresher sa spoločne s niekoľkými novinármi zo zahraničia dostal vďaka spoločnosti HBO k online rozhovoru s hercami zo seriálu The Last of Us. V ňom sme mali možnosť vyspovedať hercov, medzi ktorých patril aj Pedro Pascal. Okrem iného počas interview prišla reč aj na natáčanie počas pandémie.

„Bolo zaujímavé nakrúcať príbeh o pandémii počas pandémie. Myslím si, že tieto príbehy vznikajú, pretože sú založené na reálnych témach, udalostiach a hororoch, aké sme v minulosti my ako ľudstvo zažili. Podľa mňa tento seriál robí dobrú prácu tým, že nám pripomína, že sme stále len obyčajní ľudia, no sme ochotní urobiť hocičo, len aby sme prežili a zachránili našich milovaných,“ povedal Pascal, ktorý na nášho redaktora Dominika Vetráka pôsobil ako veľmi priateľský a srdečný človek.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako na nášho redaktora zapôsobil Pedro Pascal a čím ho pobavil.
  • Ako Pascal opísal skvelé vzťahy s Mattom Damonom a Nicolasom Cageom, ktorý je jeho herecký idol.
  • Čo nám o Pedrovi Pascalovi povedala slovenská kaskadérka Miroslava, ktorá s ním pracovala na filme The Great Wall.
  • Ako hercovi pomáha Instagram, keď sa cíti pod psa, a prečo vyhľadáva na internete svoje meno.
  • Čo musel kvôli natáčaniu Narcos podstúpiť pri tréningu s agentmi z DEA. 
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 130288 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Bielenie zubov v Dr. Úsmev ZDARMA , Dentálna hygiena v Dr. Úsmev ZDARMA alebo 2 kopčeky zmrzliny od Koun ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia