Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2023, 20:51
Čas čítania 0:35
Richard Balog

Lístky na zápas, v ktorom LeBron James pravdepodobne prekoná strelecký rekord NBA, sú v predaji za 75-tisíc dolárov

Lístky na zápas, v ktorom LeBron James pravdepodobne prekoná strelecký rekord NBA, sú v predaji za 75-tisíc dolárov
Zdroj: TASR/AP
ŠPORT LEBRON JAMES NBA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Očakáva sa, že James prekoná bodovú hranicu Kareema Abdula-Jabbara v zápase proti tímu Oklahoma City Thunder 7. februára.

LeBron James patrí medzi najväčšie basketbalové hviezdy v histórii a status absolútnej legendy potvrdí o niekoľko dní, keď prekoná rekord Kareema Abdula-Jabbara v počte nastrieľaných bodov v NBA. Očakáva sa, že bodovú hranicu 38 387 bodov prekoná v zápase proti tímu Oklahoma City Thunder 7. februára.  

Túto nezabudnuteľnú športovú udalosť si chce v hale Crypto.com Arena v Los Angeles naživo vychutnať každý fanúšik basketbalu. Ceny za vstupenky sú preto astronomické. Cena za jedno miesto môže stáť až 75-tisíc dolárov, uvádza Basketball Forever s odvolaním sa na viacero zdrojov. Ceny vstupeniek sú vyššie ako ceny na prvý finálový zápas NBA 2022 medzi tímami Golden State Warriors a Boston Celtics.

Tridsaťosemročný hráč tímu Los Angeles Lakers má k dnešnému dňu na svojom konte 38 299 bodov podľa oficiálnych štatistík NBA. Na prekonanie míľnika potrebuje nastrieľať 89 bodov, čo pri svojom sezónnom priemere 30,2 bodu na zápas stihne práve proti Thunders.

LeBron James
Zdroj: TASR/AP
Odporúčané
Hviezdy NBA si urobili z predzápasových príchodov na štadión súkromné módne prehliadky. Vybrali sme najlepšie outfity ako dôkaz   Hviezdy NBA si urobili z predzápasových príchodov na štadión súkromné módne prehliadky. Vybrali sme najlepšie outfity ako dôkaz 13. januára 2023, 9:30
Domov
Zdieľať
Diskusia