Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2023, 11:24
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Rusi predbehli Toma Cruisa a nakrútili film vo vesmíre. V prvom traileri sledujeme katastrofu v stave beztiaže

Rusi predbehli Toma Cruisa a nakrútili film vo vesmíre. V prvom traileri sledujeme katastrofu v stave beztiaže
Zdroj: Channel One
FILMY A SERIÁLY VESMÍR
Uložiť Uložené

Pozri si prvé zábery na ruský film, ktorý 12 dní nakrúcali vo vesmíre.

Klim Schipenko, režisér najlepšie zarábajúceho ruského filmu všetkých čias (Nevoľník), nakrútil vo vesmíre pre televíziu Channel One snímku The Challenge. Dej sa zameria na doktorku, ktorá sa vydá na Medzinárodnú vesmírnu stanicu ISS, aby tam zachránila život astronautovi v ohrození. 

Odporúčané
10 seriálov od Netflixu, od ktorých sa v roku 2023 neodlepíš a celé ich bingneš za deň 10 seriálov od Netflixu, od ktorých sa v roku 2023 neodlepíš a celé ich bingneš za deň 10. januára 2023, 16:30

Herci a celý štáb podstúpili pred nakrúcaním intenzívnu prípravu, ktorá vyústila v 12-dňové nakrúcanie v stave beztiaže. Následne sa štáb bezpečne dostal späť domov. Nižšie si môžeš pozrieť prvý trailer, ktorý láka na skutočne mrazivé scény vo vesmíre. Snímka The Challenge bude mať v Rusku premiéru počas apríla 2023.

Rusi tak predbehli Toma Cruisa. Holllywoodsky herec a producent totiž plánuje nakrútiť akčný veľkofilm aj vo vesmíre. Projekt stále vyvíja s režisérom Dougom Limanom (Edge of Tomorrow) a zatiaľ nevieme, o čom presne bude a kedy sa Cruise dostane do vesmíru. 

Domov
Zdieľať
Diskusia