Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. januára 2023, 16:30
Čas čítania 3:36
Dominik Vetrák

10 seriálov od Netflixu, od ktorých sa v roku 2023 neodlepíš a celé ich bingneš za deň

10 seriálov od Netflixu, od ktorých sa v roku 2023 neodlepíš a celé ich bingneš za deň
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY NA NETFLIXE NAJOČAKÁVANEJŠIE SERIÁLY NAJOČAKÁVANEJŠIE SERIÁLY 2023 NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na ktoré seriály od Netflixu sa v roku 2023 tešíme najviac?

Po pohľade na najočakávanejšie filmy, ktoré Netflix vydá v roku 2023, potešíme našich čitateľov ešte viac. Každý predsa vie, že Netflix je v prvom rade domovom množstva skvelých a kvalitných seriálov, o ktoré nebude núdza ani v tomto roku. Nižšie nájdeš zoznam 10 najočakávanejších z nich.

Odporúčané
Pedro Pascal v rozhovore pre Refresher: The Last of Us bude skvelý seriál. Dúfam, že na vašu otázku nikdy nebudem musieť odpovedať Pedro Pascal v rozhovore pre Refresher: The Last of Us bude skvelý seriál. Dúfam, že na vašu otázku nikdy nebudem musieť odpovedať 6. januára 2023, 9:01

Ak ťa naše rebríčky najlepších filmov, seriálov a hier na rok 2022 bavili, respektíve si vďačný za naše prehľady najočakávanejších z nich na rok 2023, podpor nás, aby sme ti také obrovské množstvo článkov mohli priniesť aj tento rok. 

1. Zaklínač

Finálna séria Zaklínača s Henrym Cavillom (a tým tipujeme, že pre veľa divákov aj finálna séria úplne) dorazí v priebehu leta. Henry Cavill vraj dostane heroickú rozlúčku a my dúfame, že tvorcovia konečne využijú kvalitné príbehy a skvelo napísané postavy z kníh, keďže seriál doteraz za knižnou predlohou výrazne zaostával.

Už druhá séria však preukázala známky zlepšenia. Tešíme sa na súboje s mečmi, ktoré sú v seriáli nadpriemerné, ale aj na samotného Geralta, ktorý je aj naďalej veľmi charizmatickou postavou. 

2. Castlevania: Nocturne

Castlevania sa na Netflixe dočkala 4 famóznych sérií, a tak fanúšikov poteší, že sa seriál úplne neskončil. Rovnakí tvorcovia zasadili pokračovanie do obdobia Francúzskej revolúcie a hlavnou postavou bude Richter, potomok Trevora Belmonta z pôvodného seriálu. Richter bude v seriáli bojovať s démonmi, upírmi a inými príšerami noci. 

3. Vikings: Valhalla

Nový seriál zo sveta Vikingov je u divákov úspešný a aj my sa tešíme na druhú sériu. Podľa trailera nás čaká klasická vikingská akcia – poriadne veľa krvi, bitky na život a na smrť, charizmatické postavy, ktorým sa nedá nefandiť, ale aj sex, láska a intrigy. V podstate je to také béčkové Game of Thrones. 

4. Sex Education

Tretia séria Sex Education sa bude od prvých dvoch líšiť. Nevrátia sa totiž viaceré vedľajšie postavy. Neuvidíme Olu, Lily a ani učiteľku Emily. Bude zaujímavé sledovať, ako nové postavy zasiahnu do života Otisa a či sa konečne dajú nejako dokopy s Maeve.

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Od deja očakávame, že sa posunie vpred výrazným spôsobom. Stále však nevieme, do akej školy budú vlastne postavy z predošlých sérií chodiť a či tam budú robiť aj sexuálnu výchovu pre každého, kto to potrebuje.

5. All of Us Are Dead

Juhokórejský seriál zobrazuje zombie apokalypsu na strednej škole, kde sa po uhryznutí laboratórnou myšou nakazila prvá študentka. V prvých troch častiach sledujeme, ako nákaza vznikla, ako sa rozšírila a ako zdevastovala celú strednú školu za niekoľko hodín. 

Seriál je miestami napínavý a režiséri v ňom dokázali nakrútiť aj skvelé akčné scény. Tvorcovia mali pre dej a správanie zombíkov niekoľko originálnych nápadov. Vymysleli aj výrazné postavy, niektorým budeš fandiť a iných znenávidíš. My sme sa na túto tínedžerskú zombíkovskú akciu rýchlo namotali a nevieme sa dočkať, ako bude pokračovať.

 

6. Arcane

Arcane má s klasickým animovaným seriálom veľmi málo spoločného, a to nehovoríme len o vizuáli a soundtracku. Scenáristi zamakali na prepracovanom príbehu a zapamätateľných dialógoch, ktoré vychádzajú z úst komplexných postáv. 

Budeš fandiť kladným hrdinom, no pochopíš aj činy záporákov. Na tento seriál sa extrémne rýchlo namotáš. Hlavnými postavami sú sestry Jinx a Vi, ktoré sa túžia dostať z chudobnej, spodnej časti mesta k lepším životným podmienkam.

7. Berlin

Ide o spin-off zo sveta Money Heistu. Seriál zobrazí príbeh Berlina ešte pred udalosťami pôvodného deja. Berlin mal vtedy vlastnú partiu zlodejov a komplicov. Hlavnú rolu stvárni Pedro Alonso ako Berlin, ktorého postavu fanúšikovia milovali. Prvú sériu, ktorá má osem častí, vytvorili Martínez Lobato a Álex Pina, tvorcovia pôvodného seriálu. 

8. Cobra Kai

Príbeh tohto nostalgického seriálu sa blíži do finále, no my dúfame, že to ešte niekoľko sérií potrvá. Ohromne nás totiž baví, keď Johnny Lawrence hláškuje a správa sa ako grobian popri tom, ako dáva do držky každému, kto si to zaslúži. 

Odporúčané
Veľké porovnanie streamingových služieb: Netflix, HBO či Disney, čo sa oplatí najviac a čo je najlacnejšie? Veľké porovnanie streamingových služieb: Netflix, HBO či Disney, čo sa oplatí najviac a čo je najlacnejšie? 21. apríla 2024, 9:30

Príbeh síce pomaly smeruje k stereotypu, keď sa opakuje rovnaký cyklus (príchod nového záporáka z minulosti), no ak to spoločne s tínedžerskou, trápnou drámou prekonáš, čaká ťa ohromná zábava. 

9. Obliterated

Tvorcovia seriálu Cobra Kai pripravujú pre Netflix celkom nový seriál. Je to akčná komédia, v ktorej centre je tím elitných bojovníkov. Tých vyšlú zasiahnuť proti nebezpečnej skupine v Las Vegas. Tím je úspešný, a tak to oslávi poriadne búrlivým štýlom.

Keď sú hrdinovia opití, zistia, že bomba, ktorú zneškodnili, je falošná. Pod vplyvom alkoholu sa teda musia podujať na ešte nebezpečnejšiu misiu. Zápletka znie veľmi lákavo a komediálna réžia tohto príbehu môže vyústiť v zábavné dialógy. 

10. The Umbrella Academy 

Štvrtá séria bude posledná, takže členovia rodiny Hargreevsovcov už konečne budú mať v živote pokoj. Nikto z divákov nečaká, že svet skutočne zanikne, takže ho na 99 percent (zase) zachránia, no je pravdepodobné, že pri tom niektorý z členov rodiny zomrie. 

Množstvo divákov sa teší aj na nasledujúce seriály: Shadow and Bone, Bridgerton, Ginny & Georgia, You, Heartstopper, The Crown, Lupin, The Crown, Dragon Prince, Human Resources a Big Mouth. The Crown by sa za normálnych okolností hravo dostalo do TOP 10, ale posledná séria nás viac sklamala, ako potešila. 

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec 20. apríla 2024, 9:00

Netflix v tomto roku vydá aj hrané seriály Avatar: The Last Airbender a One Piece, no po tom, ako sa im nepodarilo úspešne spracovať anime Cowboy Bebop, od nich veľa neočakávame. 

Domov
Zdieľať
Diskusia