Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. januára 2023, 12:30
Čas čítania 10:06
Lukáš Čelka

Martina depiluje aj intímne partie mužov: Chodia ku mne striptéri, ale aj športovci. Niektorí páni dostanú erekciu

Martina depiluje aj intímne partie mužov: Chodia ku mne striptéri, ale aj športovci. Niektorí páni dostanú erekciu
Zdroj: Archív/Martina
REFRESHER KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU STAROSTLIVOSŤ O POKOŽKU
Uložiť Uložené

Depilácia intímnych partií už nie je tabu ani u mužov. Je to úplne iný pocit na dotyk, keď ti dá frajerka ruku do nohavíc po žiletke a po depilácii.

Martina sa depilácii venuje profesionálne už päť rokov, pričom na rozdiel od kozmetičiek vo svojom salóne SugarTouch neponúka žiadne iné služby. „Ide o obrovský rozdiel v tom, že ja výlučne len depilujem, zatiaľ čo v kozmetických salónoch robia popri iných procedúrach možno dve depilácie denne,“ povedala pre Refresher.  Na jednej strane je vraj rada, že sa depilácia cukrovou pastou stáva dostupnejšou, tvrdí však, že ak sa jej človek nevenuje niekoľko hodín denne, nikdy nebude rýchlosť a úroveň profesionality salónu na takej úrovni ako v tom, kde robia výlučne len tento typ, známy ako sugaring.

Profesionálka poskytuje svojim klientom depiláciu každej časti tela vrátane tzv. brazílskej depilácie intímnych partií, a to rovnako mužom, ako i ženám. Práve ženy sú v tomto smere podľa nej hanblivejšie.

„Keď ku mne príde prvýkrát muž, je to pre neho istý moment vzrušenia. To, ako sa vyzlečie v cudzom prostredí, pred cudzou ženou, ho môže na začiatku aj vzrušiť – už sa mi to stalo, ale, samozrejme, kým skončíme depiláciu, už je opäť maličký,“ zasmiala sa Martina s tým, že niektorí klienti mali dokonca pred depiláciou erekciu.

Odporúčané
Kolagén je pre tvoju pleť dôležitejší, ako si možno myslíš: Ako súvisí s vráskami a prečo ho pravidelne dopĺňať? Kolagén je pre tvoju pleť dôležitejší, ako si možno myslíš: Ako súvisí s vráskami a prečo ho pravidelne dopĺňať? 27. februára 2024, 12:00

Martina nám v rozhovore okrem iného prezradila, aké výhody prináša depilácia oproti holeniu, akí muži majú najčastejšie záujem o tzv. brazílsku, ale i to, či sa jej niekedy stalo, že by správanie mužských klientov bolo cez čiaru, a ako to riešila.

Na našom webe ti pravidelne prinášame rozhovory s inšpiratívnymi a so zaujímavými ľuďmi. Naposledy sme vyspovedali exorcistu či pohrebníka Mareka. Ak chceš podporiť našu snahu stále skvalitňovať obsah a získať neobmedzený prístup k článkom, pridaj sa do klubu Refresher+.

Aký je rozdiel medzi epiláciou a holením?

Pri epilácii odstraňujeme chlpy s korienkami, pričom pri holení ich len skracujeme po kožu. Na oholenie je potrebná žiletka, ktorú si väčšina žien nedezinfikuje, čiže sa na nej tvoria baktérie. Hoci to nie je voľným okom viditeľné, holením si poškodzujeme zdravé tkanivo – strhávame si kožu žiletkou a po prenesení baktérií vznikajú na mieste zásahu zápaly.

Veľmi často sa stretávam s tým, že ku mne chodia dámy, ktoré majú dokonca jazvy na pokožke. Najmä teda v intímnych partiách, ale výnimkou nie sú ani nohy či podpazušia.

Aké časti tela sa dajú depilovať?

Depilujem úplne všetko. Minulé leto som sa dokonca rozhodla pristúpiť k razantnejšiemu kroku a začala som pridávať na sociálne siete fotky pred depiláciou a po nej. Práve vďaka nim si baby uvedomili, že v tom nie sú samy, a stratili ostych za mnou prísť.

Odporúčané
Môžeš sa zbaviť akné za jeden deň? Dermatologička radí, ako zmierniť vzhľad akné čo najrýchlejšie Môžeš sa zbaviť akné za jeden deň? Dermatologička radí, ako zmierniť vzhľad akné čo najrýchlejšie 22. februára 2024, 9:00

Veľakrát sa totiž stretávam s tým, že klientky ma sledujú aj niekoľko mesiacov, pokiaľ sa odhodlajú k prvej návšteve salónu. Tvrdia mi, že sa hanbili a neodvážili sa prísť skôr, keď však videli tie fotografie pred a po, dodalo im to odvahu.

Depilatérka Martina.
Depilatérka Martina. Zdroj: Archív/Martina

Zistili totiž, že sa ku mne nechodia depilovať len baby, ktoré majú pár svetlých chĺpkov na nohách, ale práve naopak, že sa venujem aj náročnejším prípadom, keď má žena ochlpenie na takých miestach, o ktorých muž možno ani netuší, že tam môže rásť.

Každej žene fungujú inak hormóny aj genetika. Niektorým babám odstraňujem ochlpenie na krížoch či na celej ploche zadku – nemyslím len intímnu časť, ktorá je bežná. Naozaj, netreba sa hanbiť, je to prirodzené.

Muži sú väčšinou ,bábovky‘. Niektorí však dokážu prekvapiť a trpia potichu, nepovedia ani slovo.

Údajne brazílsku depiláciu využívajú čoraz viac aj muži. Aká je realita?

Dajme tomu, že sa v tomto smere už tiež začínajú oťukávať. Veľa chlapov je nastavených tak, že by aj radi prišli, ale odrádza ich bolesť. Je jasné a bohužiaľ to tak je, že my ženy znesieme viacej bolesti – predsa len sme pripravené na pôrody. Napriek tomu sa však ku mne hlásia na brazílsku depiláciu aj muži. A aby som nekrivdila mužskej populácii, niektorí muži sú statočnejší ako dámy.

Odporúčané
TOP 10 mužských parfumov na jar: Creed, Byredo či Maison Margiela ponúkajú vôňu po daždi či najvzácnejšie japonské ovocie TOP 10 mužských parfumov na jar: Creed, Byredo či Maison Margiela ponúkajú vôňu po daždi či najvzácnejšie japonské ovocie 14. februára 2024, 16:30

Muži sa hlásia od otvorenia salónu, ale priznám sa, zo začiatku som bola voči tomu dosť skeptická, lebo som pred nimi mala obrovský rešpekt. Nič v zlom, nechcem sa nikoho dotknúť, ale niektorí klienti sa mi postarali o zážitky, na ktoré doteraz spomínam. Boli muži, ktorí boli u mňa raz a viac som im už termín nedala, keďže si moju prácu poňali po svojom a chceli odo mňa i „bonusové služby“. (smiech)

Depilácia pánskej hrude.
Depilácia pánskej hrude. Zdroj: Archív/Martina

Zároveň ma však iks mužov presvedčilo o tom, že sa nie je čoho báť a muž je klient rovnaký ako žena – túžiaci len po hladkej pokožke. Niektorí boli takí spokojní, že mi dokonca poslali na depiláciu svoje partnerky, ktoré sú už niekoľko rokov mojimi pravidelnými klientkami.

Všeobecne sa teda muži oťukávajú. Možno majú predsudky, že depilácia je výlučne ženská
záležitosť, pritom je určená pre každé pohlavie. Preto veľmi rady privítame aj ich. 

Zároveň si myslím, že aj muž sa chce cítiť lepšie než po tej žiletke, lebo keď sa ňou oholíš, už večer picháš ako kaktus.

Je náročnejšie urobiť brazílsku depiláciu mužovi ako žene? Ak áno, prečo?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 128415 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Akí muži najčastejšie chodia na depiláciu intímnych partií.
  • Či sú hanblivejší muži alebo ženy.
  • Či je bežné dostať erekciu pred depiláciou.
  • Ktorým klientom a prečo už Martina nikdy viac nedala termín.
  • Či je náročnejšie depilovať mužské alebo ženské intímne partie.
  • Koľko stojí brazílska depilácia u Martiny v salóne.
Domov
Zdieľať
Diskusia