Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2022, 8:37
Čas čítania 1:15
Denisa Šútorová

Bývalá prvá dáma USA Michelle Obama sa odviazala. Na turné ku svojej knihe predvádza štýlové módne kreácie

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Nič, čo by si kedysi mohla obliecť na štátnu večeru, no aj tak vyzerala skvelo. Trochu rebelstva Michelle pristane.

Píše sa rok 2022, v kalendári aj za oknom vládne december a Michelle Obama, bývalá prvá dáma Spojených štátov, predvádza svoju módnu revolúciu. Počas pôsobenia v Bielom dome sa vždy pýšila závideniahodným elegantným štýlom a jej meno sa stalo synonymom luxusných šiat od Jasona Wu a kostýmov J. Crew. Dnes ju už neviaže protokol, preto sa rozhodla experimentovať a v neposlednom rade aj odviazať.

V polovici novembra začala Michelle Obama cestovať po Amerike, aby odpromovala svoju novú knihu The Light We Carry: Overcoming in Uncertain Times. Teraz, keď je štvortýždňové turné na konci, sa môže pochváliť nielen knihou, ktorá je podľa The New York Times bestsellerom, ale aj neočakávanými módnymi momentami, ktoré pobláznili internet. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mere (@meredithkoop)


Jedným z outfitov, ktorý zaujal, boli zvonové džínsy s vysokým pásom od značky Balmain, ktoré zladila so šatami Marine Serre premenenými na top. Na čiernom roláku tak dokonale vynikla červená farba aj čierno-biele ornamenty.

Michelle nezabudla ani na výrazné náušnice od Elizabeth Hooper a značkové topánky od Stuarta Wietzmana. Jej črty tváre vynikli aj vďaka perfektne zvolenému drdolu. Michellina stylistka Meredith Koop zdieľala outfity na svojom instagramovom účte, odkiaľ sa fotografie dostali aj na Twitter. „Nebola som pripravená vidieť Michelle Obama v šatách na mieru od Marine Serre!!!!!“ napísala jedna z fanúšičiek. Druhá to komentovala ako: „Žije!“ naznačujúc, že Michelle sa poriadne odviazala a jej sa to páči.

Michelle obama prekvapila odvážnymi outfitmi.
Michelle obama prekvapila odvážnymi outfitmi. Zdroj: Instagram/meredithkoop

Len pár dní predtým sa Michelle od hlavy po päty obliekla do kože, keď si dala bundu a nohavice Palmer Harding. Ďalší z jej odvážnych outfitov obsahoval teplákovú bundu Roksanda x FILA, čím nazrela do 90. rokov. Na turné knihy takisto predviedla rifľový komplet GANNI a čižmy od Stuarta Witzmana. Nič, čo by si kedysi mohla obliecť na štátnu večeru, no musíme uznať, že Michelle vyzerala skvelo. Niečo sa stalo so štýlom bývalej prvej dámy a nám sa to veľmi páči.

Anketa:
Ako sa ti Michelle Obama páči viac?
Viac sa jej hodí elegantný štýl.
Je krásna žena a mohla by si obliecť aj vrece.
Viac sa jej hodí elegantný štýl.
36 %
Je krásna žena a mohla by si obliecť aj vrece.
64 %
Domov
Zdieľať
Diskusia