Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. novembra 2022, 12:22
Čas čítania 1:33
Daniel Mikolášik

Čaká nás album roka? Yzomandias a Nik Tendo odhaľujú cover a celý tracklist spoločného projektu Kruhy & Vlny

HUDBA HUDBA MILION PLUS NIK TENDO RAP RAPOVÁ SCÉNA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Album bol podľa slov členov Milion Plus hotový už pred dvomi rokmi, avšak svetlo sveta neuzrel pre konflikt oboch interpretov počas ich výletu do Neapolu.

Aktualizácia 15:19 – Nik Tendo medzičasom zverejnil na svojom instagramovom profile kompletný zoznam skladieb spoločného albumu s Yzomandiasom s názvom Kruhy & Vlny. V trackliste sa nachádza 16 skladieb a len jeden featuring – konkrétne so Šimonom Havlíkom na skladbe Cykloskit.

Yzomandias a Nik Tendo odhaľujú cover, časť tracklistu a dátum vydania spoločného albumu Kruhy & Vlny. Rapové duo z českého vydavateľstva Milion Plus ohlásilo spoločný projekt, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta ešte 17. novembra 2022. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Yzomandias (@yzomandias)

Na instagramovom profile Milion+ zverejnili aj rozmazanú fotku tracklistu, kde síce nie sú viditeľné názvy skladieb a hostia, no dá sa z neho vyčítať, že na albume sa bude nachádzať 16 trackov.

V noci z nedele na pondelok uverejnilo vydavateľstvo polovicu tracklistu, ktorú mal poslať Nik Tendo istej Augus Skorpilovej. 

V polovičnom zozname nájdeš okrem už vydanej skladby Láska & Bolest aj tracky ako Standard, Double Trouble či FREE KARLO na počesť slovenského rapera Karla, ktorého okresný súd odsúdil. Raper z Milion Plus dostal 7-ročný trest odňatia slobody za prevážanie marihuany a kokaínu.

tracklist nik tendo yzomandias
Zdroj: Instagram (Milion Plus)

Album v skrytých nápovediach avizovali už koncom októbra, keď si obaja členovia pardubického labelu vymazali všetky príspevky na svojich instagramových profiloch a nechali svojich fanúšikov špekulovať o tom, čo tento krok môže znamenať. Po nedávnom videoklipe Láska & Bolest tak niektorí fans hádali správne, že raperi teasovali ďalší spoločný projekt.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Milion Plus (@milionplus)

V dokumente prezradili, že sa na niekoľko mesiacov pohádali

Neskôr na youtubovom kanáli Milion Plus zverejnili 20-minútový dokument s rovnomenným názvom ako ich nedávny spoločný singel. V ňom okrem avizovaného albumu, v ktorom potvrdili dátum jeho vydania a jeho názov, odhalili aj zákulisie vzniku videoklipu a skladby Láska & Bolest a prezradili aj to, že album bol hotový už dva roky dozadu.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Album však neuzrel svetlo sveta pre konflikt oboch interpretov, ku ktorému došlo počas ich výletu do Neapolu. Podľa všetkého sa pohádali pre chybu Nik Tenda a dlhé mesiace po tom sa nebavili. Nik si vraj následne uvedomil chyby a prestal piť alkohol, aby problémy riešil s triezvou hlavou. Obaja sa zhodli, že základom všetkého je komunikácia.

Dátum vydania albumu ani náhodou nie je náhodný. Okrem toho, že album vyjde symbolicky na Deň boja za slobodu a demokraciu, je „17.listopadu“ aj názov ulice v Pardubiciach, kde má label Milion Plus svoje sídlo.

Domov
Zdieľať
Diskusia