Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
15. septembra 2022, 14:31
Čas čítania 0:43

Rapera Karla odsúdili, za prevážanie marihuany a kokaínu cez hranice dostal 7 rokov. Prokurátor chce ešte vyšší trest

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Rozhodnutie súdu zatiaľ nie je právoplatné, prokurátor sa odvolal a bude žiadať vyšší trest.

Raper Karlo dostal za prevážanie marihuany a kokaínu cez hranice z Česka na Slovensko trest odňatia slobody na sedem rokov. Rozhodol o tom okresný súd. Prokurátor však žiadal trest ešte o rok a pol vyšší, odvolal sa tak na krajský súd, informujú noviny.sk.

„Vzhľadom najmä na rozsah trestnej činnosti a na to, že sa jedná o takzvané dealerstvo aj vzhľadom na ten samotný rozsah tých zaistených drog, som považoval uložený trest za neprimeraný a bolo podané zo strany prokuratúry odvolanie,“ povedal prokurátor televízii JOJ.

Jurajovi Čabovi alias Karlovi našli v cestovnom kufri 1,5 kilogramu marihuany a papierovú krabicu, ktorá obsahovala dve vrecká kokaínu s hmotnosťou viac ako 150 gramov. Pôvodne raperovi za prevážanie veľkého množstva drog hrozilo 10 až 15 rokov. Karlo sa pred súdom k spáchaniu skutku priznal a oľutoval ho. Za svoju motiváciu označil výhradne peniaze a súd požiadal o najnižší možný trest. 

Raper z vydavateľstva Milion + má stále veľkú podporu svojich kolegov z hudobnej scény aj od fanúšikov. Label nedávno vydal projekt s podnázvom #freekarlo a aj na koncertoch pravidelne spoločne s návštevníkmi skandujú toto heslo, ktorým interpreta podporujú.

Slovenského rapera Karla zadržala polícia, vlakom prevážal 1,5 kilogramu marihuany a 150 gramov kokaínu. Fotografiu drog zverejnila na Facebooku slovenská polícia.
Slovenského rapera Karla zadržala polícia, vlakom prevážal 1,5 kilogramu marihuany a 150 gramov kokaínu. Fotografiu drog zverejnila na Facebooku slovenská polícia. Zdroj: Karlo, Polícia SR
Domov
Zdieľať
Diskusia