Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 25. októbra 2024 o 14:46
Čas čítania 0:35
Jela Vážanová

Karlo je vonku. Na Instagrame zdieľal radosť spolu so Separom

OSOBNOSTI KARLO VÄZENIE
Uložiť Uložené

Rapera Karla odsúdili za pašovanie drog. Vyzerá to tak, že teraz je už na slobode.

Karlo, pravým menom Juraj Čaba, bol pred 2 rokmi odsúdený za prevážanie marihuany a kokaínu cez hranice na 7 rokov. Vyzerá to však, že už je vonku.

Odporúčané
Rapera Karla odsúdili, za prevážanie marihuany a kokaínu cez hranice dostal 7 rokov. Prokurátor chce ešte vyšší trest Rapera Karla odsúdili, za prevážanie marihuany a kokaínu cez hranice dostal 7 rokov. Prokurátor chce ešte vyšší trest 15. septembra 2022 o 14:31

Karlovi našli v cestovnom kufri 1,5 kilogramu marihuany a viac ako 150 gramov kokaínu, ktoré prenášal z Česka na Slovensko. Napriek tomu, že prokurátor žiadal pre Karla ešte vyšší trest, raper sa k skutku priznal a žiadal o čo najnižší. To sa mu nakoniec aj podarilo.

Radosť z jeho prepustenia zdieľal na Instagrame Separ, ktorý postol na storku screenshot, ako spolu volajú cez videochat. Na svojom Instagrame Karlo zdieľal fotku s pesničkou Guess Who‘s Back a krátkym popisom „halo?“. Za hodinu bolo pod príspevkom viac ako 600 komentárov, kde jeho fanúšikovia neskrývajú nadšenie.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karlo (@karlojetomeno)

Aktuálne ešte nevieme potvrdiť, či ho prepustili aj s náramkom, ako pred niekoľkými mesiacmi avizovali jeho kolegovia. 

Karlo
Zdroj: Instagram / @separ__dms
Späť
Zdieľať
Diskusia