Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. októbra 2022, 18:57
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Harrison Ford si zahrá vo filme Captain America 4. Stane sa z neho Red Hulk?

Harrison Ford si zahrá vo filme Captain America 4. Stane sa z neho Red Hulk?
Zdroj: Warner Bros. Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY CAPTAIN AMERICA 4 HARRISON FORD
Uložiť Uložené

Harrison Ford vstupuje do sveta Marvelu. Uvidíme ho hneď v dvoch filmoch.

Magazín The Hollywood Reporter informuje o tom, že Harrison Ford stvárni rolu generála Rossa v marvelovských filmoch Captain America 4: New World Order a Thunderbolts. Snímky uvidíme v kinách 3. mája 2024, respektíve 26. júla 2024. Je veľmi pravdepodobné, že scenáristi previažu príbeh v oboch projektoch. 

Harrison Ford rolu prevezme po zosnulom hercovi Williamovi Hurtovi, ktorý zomrel tento rok a postavu hral od roku 2008. Nevieme, o čom presne budú snímky, ale nejaké základy si domyslieť môžeme. 

Odporúčané
World War Hulk: Seriál She-Hulk nám ukázal Skaara, syna Hulka. Kedy ho Hulk splodil a ako zmení svet Marvelu? World War Hulk: Seriál She-Hulk nám ukázal Skaara, syna Hulka. Kedy ho Hulk splodil a ako zmení svet Marvelu? 18. októbra 2022, 14:30

Captain America 4 zobrazí Sama Wilsona (Anthony Mackie) v koži Captaina Americu. Okrem Forda a Mackieho vo filme uvidíme aj hercov ako Shira Haas (nová hrdinka Sabra), Tim Blake Nelson (Leader z The Incredible Hulk a nový záporák) či Carl Lumbly (supervojak na dôchodku zo seriálu Falcon and the Winter Soldier). 

Thunderbolts je zase tím zloduchov či antihrdinov, ktorí nemajú také pevné morálne zásady ako Avengers. Viac sa o oboch filmoch a o tom, ako sa z Harrisona Forda zrejme stane záporák Red Hulk, dozvieš v našom rozsiahlom článku o budúcnosti Marvelu.

Harrison Ford
Zdroj: Warner Bros. Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia