Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2022, 8:02
Čas čítania 0:43
Richard Balog

Penthouse za 250 miliónov dolárov v najvyššej rezidenčnej budove na svete. Takto vyzerá luxus s výhľadom na Central Park

KULTÚRA NEW YORK ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Nehnuteľnosť zaberá tri najvyššie poschodia v budove Central Park Tower a má úžitkovú plochu viac ako 1 600 štvorcových metrov aj obrovskú terasu.

Realitný trh ponúka množstvo lukratívnych nehnuteľností, ale penthouse v najvyššom rezidenčnom komplexe na svete je nad všetkými ostatnými. Tomu zodpovedá aj cena 250 miliónov dolárov. Výnimočné bývanie v časti s názvom Billionaires Row na Manhattane nájdeš v ponuke realitnej kancelárie SERHANT. Studios.

Penthouse v budove Central Park Tower sa rozprestiera na troch najvyšších poschodiach a má úžitkovú plochu viac ako 1 600 štvorcových metrov aj obrovskú terasu s výhľadom na dominanty New Yorku vrátane parku.  

Central Park Tower
Zdroj: SERHANT. Studios
Odporúčané
Elegantný dizajn, výhľad na more, bazén aj krytá terasa. Takto vyzerá realitný poklad blízko mesta Poreč Elegantný dizajn, výhľad na more, bazén aj krytá terasa. Takto vyzerá realitný poklad blízko mesta Poreč 23. septembra 2022, 11:30

Nehnuteľnosť, ktorá zaberá 129. až 131. poschodie Central Park Tower, ponúka nadštardne vysoké stropy (približne 8 metrov), sedem spální, obrovskú spoločenskú zónu s tanečnou sálou, osem kúpeľní, dve kuchyne a nezameniteľný výhľad z každej izby.


Majiteľovi je k dispozícii aj 18-metrový vonkajší bazén, 19-metrový vnútorný bazén so slanou vodou, súkromná posilňovňa, ale aj reštaurácia s michelinskou hviezdičkou či obchodný dom Nordstrom, ktoré sú súčasťou budovy. 

Pri úrokovej sadzbe 5,2 percenta a vlastných zdrojoch vo výške 20 percent vychádza mesačná splátka hypotéky približne 1,2 milióna dolárov na obdobie 30 rokov. Viac detailných informácií nájdeš na webe realitnej kancelárie SERHANT. Studios. A teraz si aspoň vychutnaj virtuálnu prehliadku.

Domov
Zdieľať
Diskusia