Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
23. septembra 2022, 11:30
Čas čítania 1:15
Richard Balog

Elegantný dizajn, výhľad na more, bazén aj krytá terasa. Takto vyzerá realitný poklad blízko mesta Poreč

Elegantný dizajn, výhľad na more, bazén aj krytá terasa. Takto vyzerá realitný poklad blízko mesta Poreč
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA CHORVÁTSKO SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Prímorské bývanie s úžitkovou plochou viac ako 310 štvorcových metrov disponuje veľkorysou terasou s nezameniteľnými výhľadmi na krásy chorvátskej scenérie.

Ponuka realitnej kancelárie Svoboda & Williams je plná atraktívnych nehnuteľností, a to nielen z domáceho prostredia. Zatiaľ čo naposledy sme videli penthouse s panoramatickým výhľadom na Bratislavu, dnes navštívime Istrijský polostrov. 

Konkrétne obec s názvom Buje, na ktorej okraji stojí elegantná vila s výhľadom na more. Lukratívne prímorské bývanie ponúka úžitkovú plochu viac ako 310 štvorcových metrov, vonkajší bazén, krytú terasu s posedením aj rozľahlú záhradu plnú zelene na ploche približne 1 300 štvorcových metrov v miernom svahu. Bonusom je maximálne súkromie a minimum susedov v blízkom okolí. 

Odporúčané
Drevená novostavba ako moderné bývanie pre štvorčlennú rodinu s oddelenou časťou pre starých rodičov Drevená novostavba ako moderné bývanie pre štvorčlennú rodinu s oddelenou časťou pre starých rodičov 10. septembra 2022, 12:30

Architekti rozdelili priestor do dvoch podlaží, pričom dom ponúka štyri spálne – všetky s en-suite kúpeľňami, obývaciu miestnosť spojenú s jedálňou, s kuchyňou aj s vonkajšou terasou, samostatnú toaletu a dostatok úložného priestoru. 

Interiér je útulný a zariadený podľa moderných štandardov. Už na prvý pohľad sú dominantné kvalitné podlahy z masívu a veľkoformátové obklady, respektíve dlažby s atraktívnymi detailmi. Zariadenie jednotlivých miestností je v nadčasovom minimalistickom duchu, ktoré nový majiteľ ľahko doplní o hrejivé doplnky či závesy. Pôjde o zaujímavý kontrast k industriálnym stropom z betónu.

Vo vonkajšej časti je možný pobyt v úplnom súkromí na veľkej záhrade, v bazéne a tiež na krytej terase s posedením. Na stolovanie pod holým nebom slúži vonkajšia kuchyňa. Majitelia vily môžu navštevovať reštauráciu a spa s wellness v súkromnom klube alebo brázdiť okolité vody v požičanej lodi po boku skúsených kapitánov. 

Nehnuteľnosť sa nachádza blízko mesta s tisícročnou históriou, ktoré z jednej strany obklopuje priezračné more a z druhej strany sú borovicové háje. Pobrežie lemuje promenáda s výhľadmi na západy slnka. Mesto je plné kvalitných reštaurácií, kaviarní s vonkajším posedením aj obchodov. Celá Istria je plná pekných pláží a je známa vďaka kvalitnému vínu, olivovému oleju a hľuzovkám. Ide o raj pre gurmánov, ktorý musíš zažiť na vlastnej koži. 

Táto nadčasová vila je v predaji za 2 milióny eur. Viac informácií nájdeš na webe realitnej kancelárie, no predtým si vychutnaj galériu fotografií. 

BujeBujeBujeBuje
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia