Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
3. septembra 2022, 15:30
Čas čítania 0:47
Richard Balog

Bývanie bez susedov s panoramatickým výhľadom na Bratislavu. Takto vyzerá penthouse v zrekonštruovanej historickej budove

Bývanie bez susedov s panoramatickým výhľadom na Bratislavu. Takto vyzerá penthouse v zrekonštruovanej historickej budove
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY BRATISLAVA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Strešné podlažie, vysoké stropy a dominanty hlavného mesta ako na dlani.

V portfóliu realitnej kancelárie Svoboda & Williams sme objavili ponuku, ktorá osloví aj náročných milovníkov architektúry – 4-izbový penthouse bez susedov na strešnom poschodí s terasou v lukratívnej štvrti Slavína a s panoramatickým výhľadom na hlavné mesto.

Bývanie sa nachádza v moderne zrekonštruovanom historickom dome s výťahom, s pivnicou a vlastným parkovacím miestom za príplatok. Mesačný prenájom stojí 2 895 eur vrátane zálohových platieb za energie a služby. 

Penthouse má úžitkovú plochu 102 štvorcových metrov, zatiaľ čo terasa, ktorá obopína celú nehnuteľnosť, ponúka ďalších 82 štvorcových metrov so vstupom z každej izby. Dispozíciu bytu tvorí vstupná hala so vstavaným šatníkom, priestranná obývacia miestnosť s kuchyňou a s jedálenskou časťou, dva samostatné walk-in šatníky, hlavná spálňa s výhľadom na Slavín, ďalšia dvojica spální s výhľadom na Kolibu, respektíve Vinohrady aj mesto a kúpeľňa obložená mramorom s walk-in sprchovým kútom.

Štandardom vybavenia sú drevené dubové parkety, podlahové kúrenie, vlastný plynový kotol, stropné chladenie, hliníkové okná s trojsklom, vonkajšie hliníkové elektrické žalúzie, bezpečnostné dvere, kuchynský ostrov z mramoru, elektrospotrebiče od značky Siemens, Samsung QLED FRAME TV, luxusné svietidlá a dizajnový nábytok.

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky 17. apríla 2024, 11:00

Viac informácií o tomto lukratívnom prenájme v Bratislave nájdeš na webovej stránke realitnej kancelárie. Teraz si vychutnaj virtuálnu prehliadku prostredníctvom galérie záberov. 

SlavínSlavínSlavínSlavín
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia