Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2022, 9:33
Čas čítania 1:18
Tímea Krauszová

Hviezdy Stranger Things: musíme v seriáli začať zabíjať ľudí. Podľa hercov by mali byť viac ako Game of Thrones

NEWS MILLIE BOBBY BROWN SPRÁVY ZO SVETA STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Hviezdy seriálu majú problém s nezabíjaním postáv. Vraj je celá šou už príliš veľká.

Millie Bobby Brown a Noah Schnapp nie sú spokojní s mierou zabíjania postáv v Stranger Things. Herecké hviezdy sú súčasťou seriálu od jeho prvej série, a obaja sú už unavení z toho, ako pomaly (ak vôbec) tvorcovia zabíjajú postavy. Svorne tvrdia, že by mali byť nekompromisnejší. Podľa Independent ako jedno z možných riešení vidia aj masívnu vražednú scénu s viacerými úmrtiami naraz.

Na vzor Lannisterovcov

Vo videu, ktoré sa po finále štvrtej série opätovne rozšírilo, sa obaja herci rozhorčujú nad nedostatkom úmrtí. „Už musia nejakých ľudí zabiť. Je tam veľa postáv,“ povedal Schnapp vo videorozhovore pre The Wrap. Brown sa pridala a posťažovala sa, že už si nevedia ani urobiť skupinovú fotku. Pri finále poslednej série ich bolo asi 50. „Bratia Dufferovci sú dve citlivky, ktoré nechcú nikoho v seriáli zabiť. Musíme byť Game of Thrones. Musíme mať nastavenie mysle ako v Game of Thrones,“ povedala Brown.

Jedným z riešení podľa Schnappa je masaker, pri ktorom by zomreli viacerí. Kritizovali aj fakt, že jednu postavu síce v minulosti zabili, ale vrátila sa na obrazovky. „Je to smiešne,“ myslí si Millie.

Pôvodne si fanúšikovia mysleli, že herci sa v májovom rozhovore snažili len zmiasť fanúšikov. Ale po závere 4. série je jasné, že ich sťažnosti boli úprimné. Aj náš filmový redaktor Dominik Vetrák v komentári kritizuje práve vlažný postoj k zabíjaniu a nezabíjaniu postáv v seriáli.

K poznámkam od hercov sa v podcaste vyjadril aj Matt Duffer, jeden z tvorcov seriálu. Keď sťažnosti moderátor spomenul, Duffer reagoval rezignovaným „počuli sme“. Podľa neho je poznámka o tom, že s bratom sú citlivky, vtipná. „Ver nám, preskúmali sme všetky možnosti.“ Podľa neho zabiť napríklad Mikea (Finn Wolfhard) je depresívne. „My nie sme Game of Thrones. Toto je Hawkins a nie Westeros. Seriál by už nebol Stranger Things,“ dodal.

Uznal však, že viac úmrtí „je na stole“.

Odporúčané
KOMENTÁR: Stranger Things má problém so zabíjaním a nezabíjaním svojich hlavných postáv KOMENTÁR: Stranger Things má problém so zabíjaním a nezabíjaním svojich hlavných postáv 4. júla 2022, 20:30

Stranger Things si môžeš pozrieť na Netflixe. V našej recenzii dostali obstojných 7,5 bodu z 10. Posledná, piata séria bude mať premiéru v roku 2023.

Anketa:
Malo by viac postáv zomrieť v Stranger Things?
Áno.
Nie!
Áno.
51 %
282 Hlasov
Nie!
49 %
269 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia