Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2022, 10:43
Čas čítania 1:18
Martin Adam Pavlík

Tvorcovia Avatara 2 predstavili novú postavu Ronal, stvárni ju Kate Winslet

Tvorcovia Avatara 2 predstavili novú postavu Ronal, stvárni ju Kate Winslet
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY HOLLYWOOD KATE WINSLET
Uložiť Uložené

Herečka spojí s režisérom Jamesom Cameronom sily prvýkrát od legendárneho Titanicu.

Dlhoočakávaný blockbuster Avatar 2 alebo aj Avatar: The Way Of Water by mal do kín doraziť koncom tohto roka, pričom doteraz nám tvorcovia neodhalili príliš veľa z deja. Ako píše Empire, mlčanie konečne prelomili a dovolili nám do príbehu nahliadnuť trocha viac. 

Tvorcovia predstavili jednu z hlavných postáv – bojovníčku Na’vi Rona. Vo filme vedie kmeň Metkayina, ktorý žije na plytčinách obrovských oceánov Pandory. Stvárni ju Kate Winslet, ktorá opäť spojí s režisérom Jamesom Cameronom sily – prvýkrát od legendárneho Titanicu.



Podľa herečky je jej postava lojálna a nebojácna vodkyňa. „Aj napriek vážnemu nebezpečenstvu a s nenarodeným dieťaťom na palube sa pripája k svojmu ľudu a stále bojuje za to, čo je jej najdrahšie. Za svoju rodinu a domov,“ povedala Winslet.

Štyridsaťšesťročná herečka si zahrá po boku Sigourney Weaver či dvojice Sam Worthington a Zoe Saldaña, ktorí stvárnili Jaka a Neytiri. Tých už dobre poznáme z prvej časti. Práve s nimi sa však možno Ronal v pokračovaní úspešného trháka dostane do konfliktu, keď utečú do jej sveta ako nepozvaní hostia. Druhou možnosťou je však to, že sa napokon spriatelia a vyhrajú boj nad stále číhajúcimi nepriateľmi.



Kate Winslet pre Empire prezradila, že počas nakrúcania si prešla náročným výcvikom, a odhalila tiež, že na jeden dych dokázala pod vodou vydržať až neuveriteľných sedem minút a 14 sekúnd. „Najúžasnejšia vec pre mňa ako ženu v strednom veku bolo naučiť sa niečo nielen nové, ale nadľudské,“ dodala Winslet.

Domov
Zdieľať
Diskusia