Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2022, 7:11
Čas čítania 0:34
Richard Balog

Spoločnú kolekciu značiek Nike a Jacquemus vrátia do predaja. Online obchod nevydržal nápor pol milióna ľudí

Spoločnú kolekciu značiek Nike a Jacquemus vrátia do predaja. Online obchod nevydržal nápor pol milióna ľudí
Zdroj: Nike
MÓDA MÓDA NIKE
Uložiť Uložené

Jednotlivé modely vrátane tenisiek Nike Air Humara budú dostupné prostredníctvom aplikácie SNKRS už 7. júla.

Prvá spoločná kolekcia značiek Nike a Jacquemus bola v predaji 28. júna a spôsobila ošiaľ. Online obchod francúzskeho módneho domu nevydržal nápor pol milióna ľudí a svoje vysnívané športové modely získalo len niekoľko tisíc zákazníkov. 

Ak stále túžiš po minimalistických kusoch oblečenia, doplnkov a tenisiek Nike Air Humara, máme pre teba dobrú správu. Jednotlivé produkty v neutrálnych tónoch budú dostupné prostredníctvom aplikácie SNKRS už budúci týždeň, 7. júla. 

Nike
Zdroj: Nike
Odporúčané
Najbizarnejší moment z týždňov módy. Thom Browne predstavil nohavice, ktoré zvýrazňovali modelov penis   Najbizarnejší moment z týždňov módy. Thom Browne predstavil nohavice, ktoré zvýrazňovali modelov penis 29. júna 2022, 13:19

Zakladateľ značky Simon Porte Jacquemus predstavil modely zo spolupráce s Nike počas prehliadky kolekcie na obdobie jeseň/zima 2022. Návrhár zostal verný svojmu rukopisu a výsledkom sú nadčasové modely v ženských strihoch s množstvom detailov. Najviac pozornosti si získali tenisky Air Humara vo svetlom farebnom vyhotovení, ktoré reselleri predávajú za viac ako dvojnásobnú hodnotu. Pôvodná cena bola 170 eur. 

Pozornosť si zaslúžia aj krátke tenisové sukne, unisex mikina alebo cyklistické šortky. Prehľad všetkých produktov nájdeš v online obchode Jacquemus. 

NikeNikeNikeNike
Zobraziť galériu
(10)
Späť
Zdieľať
Diskusia