Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2022, 22:04
Čas čítania 1:01
Adam Novosad

Johnnyho Deppa už Amber Heard nezaujíma, zatiaľ čo ona mu mediálnymi vyjadreniami nechce dať pokoj, tvrdí hercov právny tím

NEWS AMBER HEARD JOHNNY DEPP JOHNNY DEPP VS. AMBER HEARD
Uložiť Uložené

Johnny Depp sa chce posunúť do novej fázy života.

Amber Heard v uplynulých dňoch prvýkrát prehovorila o súdnom spore s Johnnym Deppom, ktorý sa skončil v prospech známeho herca. Heard v interview skonštatovala, že sa na Johnnyho ani na porotcov nehnevá, ale odsúdila vlnu nenávisti, ktorá sa voči jej osobe spustila na sociálnych sieťach, píše Insider.

Právny tím Johnnyho Deppa však vyjadrenia Amber Heard nevie pochopiť. Najnovšie poskytol pre médiá vyjadrenie hovorca samotného herca, ktorý skonštatoval, že Johnnyho žiadne výroky bývalej manželky nezaujímajú a snaží sa v živote posunúť ďalej.

„Je to nešťastné, že zatiaľ čo Johnny sa snaží posunúť v živote ďalej, odporkyňa a jej tím sa znovu snažia opakovať, nanovo vykresľovať a nanovo vyťahovať záležitosti, o ktorých už bolo rozhodnuté na súde prostredníctvom verdiktu, ktorým porota jednoznačne rozhodla v prospech Johnnyho,“ uviedol hovorca.

Odporúčané
Jason Momoa chcel údajne vyhodiť Amber Heard z Aquamana 2. Opitý sa vraj obliekol za Johnnyho Deppa a robil si z nej srandu Jason Momoa chcel údajne vyhodiť Amber Heard z Aquamana 2. Opitý sa vraj obliekol za Johnnyho Deppa a robil si z nej srandu 14. októbra 2023, 10:30

Amber Heard vo svojich vyjadrenia pre médiá opakuje, že porote síce nič nezazlieva, ale má pocit, že v prospech Deppa rozhodla vďaka jeho hereckému umeniu a strategicky zorganizovaným svedectvám na súde. Napriek tomu tvrdí, že Deppa stále miluje a je podľa nej fantastický herec.

Tieto vyjadrenia sa pod zárukou anonymity rozhodol spochybniť jeden z členov poroty, ktorý poskytol krátky rozhovor pre americkú televíznu šou Good Morning America. „Veľká časť jej príbehu nedávala zmysel. Väčšina poroty mala pocit, že práve ona bola agresorom,“ skonštatoval so slovami, že porotcovia sa podľa neho rozhodovali výlučne na základe odprezentovaných dôkazov.

Domov
Zdieľať
Diskusia