Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2022, 13:48
Čas čítania 0:43
Eduard Starkbauer

Maroš Žilinka mal nehodu na bicykli. Život mu zrejme zachránila prilba

NEWS MAROŠ ŽILINKA
Uložiť Uložené

Generálny prokurátor je svojou vášňou pre cyklistiku známy.

Generálny prokurátor Maroš Žilinka utrpel počas bicyklového výletu nehodu. Z postu uverejneného na Facebooku sa zdá, že ho pred vážnymi následkami zachránila cyklistická prilba. Z jej stavu na facebookovej fotografii môžeme usudzovať celkom prudký náraz.

Maroš Žilinka je známy svojou vášňou k cyklistike, keď zo svojich potuliek pravidelne uverejňuje posty. Generálny prokurátor na Facebook napísal: „Napriek maximálnej opatrnosti som sa osobne presvedčil, aká dôležitá je ochranná cyklistická prilba.

Prilba mu podľa vlastných slov prakticky zachránila život. Svojich vyše 43-tisíc sledovateľov na Facebooku vyzval k opatrnosti. „Buďte na cestách pozorní a bez cyklistickej prilby ani kilometer.“ Viac detailov o nehode nie je známych. 

K opatrnosti na bicykli Maroš Žilinka vyzýval už pred mesiacom. Pri príležitosti začiatku cyklistickej sezóny požiadal na Facebooku motoristov o ohľaduplnosť a cyklistov vyzval na vzájomný rešpekt, ako aj triezvosť.

Podrobnosti o čase a mieste nehody nie sú z postu známe. Maroš Žilinka rovnako neuviedol ani to, či pri nej utrpel zranenia. Generálny prokurátor sa od včera neukázal na verejnosti. Ešte piatok však rozhodol o vylúčení špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica z konania a rozhodovania v prípade obvineného poslanca Roberta Fica.

Domov
Zdieľať
Diskusia