Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2022, 6:49
Čas čítania 0:54
Eduard Starkbauer

Whatsapp chystá novinku. Vybraným kontaktom budeš môcť zatajiť, či si videl ich správu

Whatsapp chystá novinku. Vybraným kontaktom budeš môcť zatajiť, či si videl ich správu
Zdroj: Whatsapp/Jamie Street/volně k užití
TECH ANDROID APLIKÁCIE IOS APLIKÁCIE
Uložiť Uložené

Spoločnosť je vo fáze beta testovania aplikácie pre iOS.

Whatsapp čoskoro svojim používateľom umožní skryť poznámku o čase ich posledného pripojenia sa do aplikácie. V súčasnom nastavení je možné tento detail zatajiť buď úplne všetkým, alebo len ľuďom, ktorí nie sú medzi vašimi kontaktmi. Po novom si budeš môcť vybrať osoby, ktoré čas tvojho posledného pripojenia sa na Whatsapp uvidia.

Chatovacia aplikácia, ktorá patrí do portfólia spoločnosti Meta, je momentálne v štádiu beta testovania možnosti u vybraných používateľov. Podľa portálu Mashable spôsobuje zobrazenie času posledného pripojenia sa mnohým používateľom nepríjemnosti, keďže môže u ich kontaktov vyvolávať pocit, že si správu síce prečítali, no zámerne ju ignorovali.

Už v najbližšom čase má k možnosti blokovania informácie pre všetkých alebo len pre ľudí, ktorí nepatria medzi vaše kontakty, pribudnúť aj možnosť špecifického výberu osôb. V betaverzii aplikácie 22.9.0.70 pre aplikáciu iOS už môžeme vidieť v sekcii bezpečnosť novú možnosť „skryť pre všetky kontakty okrem“. Krok má byť podľa Engadget súčasťou celkového zlepšovania bezpečnosti používateľov aplikácie.

Mohlo by ťa zaujímať:
Cristiano Ronaldo s partnerkou prišiel o dieťa, z dvojičiek prežilo len dievča
Google Maps prestali maskovať ruské vojenské objekty. Ponorkovú základňu či lietadlovú loď môže vidieť každý
Dúfam, že makáš, lebo ja idem plný plyn, odkázal Majk Spirit. Včera som pil, ale zalapoval by som lepšie, odpovedal Separ
Domov
Zdieľať
Diskusia