Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. apríla 2022, 20:55
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Cristiano Ronaldo s partnerkou prišiel o dieťa, z dvojičiek prežilo len dievča

OSOBNOSTI CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené

Správu dvojica oznámila na Instagrame, ľudí požiadali, aby rešpektovali ich súkromie.

Populárny futbalista Cristiano Ronaldo a jeho partnerka Georgina Rodríguez cez Instagram oznámili, že pri pôrode prišli o syna. Ešte v októbri zverejnili fotografiu z ultrazvuku, ktorou oznamovali, že modelka čaká dvojičky – chlapca a dievča. Športovec zverejnil vyhlásenie na sociálnej sieti Instagram, aby vyvrátil prípadné šírenie nepotvrdených informácií. 

„So zármutkom vám musíme oznámiť, že náš chlapec zomrel. Je to najväčšia bolesť, ktorú poznajú iba rodičia. Narodenie našej dcéry nám v tomto momente dáva silu žiť s nádejou a v šťastí. Radi by sme sa poďakovali všetkým sestričkám a lekárom za ich odbornosť a podporu,“ napísal Cristiano Ronaldo na sociálnej sieti.

Dodal, že rodina je stratou zničená, a všetkých poprosil, aby rešpektovali ich súkromie. „Náš chlapec, si naším anjelom, navždy ťa budeme milovať,“ uzavrel futbalista Ronaldo, ktorý patrí medzi najsledovanejšie známe osobnosti na Instagrame.  

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Mohlo by ťa zaujímať:
Thor už nie je Avenger. V traileri na štvrtú časť spoznáva ženského Thora, nové kúty galaxie, Zeusa a aj strážcov galaxie
Google Maps prestali maskovať ruské vojenské objekty. Ponorkovú základňu či lietadlovú loď môže vidieť každý
Dúfam, že makáš, lebo ja idem plný plyn, odkázal Majk Spirit. Včera som pil, ale zalapoval by som lepšie, odpovedal Separ
Domov
Zdieľať
Diskusia