Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2022, 12:42
Čas čítania 1:02
Tímea Krauszová

Slunce, seno a pár oscarov. Internet si uťahuje z facky Willa Smitha, meme vytvorila aj slovenská polícia

NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Odpromovali si ich na policajnom Facebooku.

Will Smith počas Oscarov v nedeľu večer udrel do tváre Chrisa Rocka. Rock sa totiž zabával na adresu Smithovej manželky Jade Pinkett-Smith. Pred publikom a televíznymi kamerami povedal, že  sa už nevie dočkať jej nového filmu G. I. Jane. Bol to vtip a odkaz na jej plešatú hlavu. Nemiestne to bolo preto, že Jada trpí chorobou, ktorá jej spôsobuje vypadávanie vlasov. Reakciou tak bola facka nahnevaného Smitha.

Záber z útoku sa rýchlo rozšíril na sociálnych sieťach.

Odporúčané
Oscary 2022: Najviac Oscarov vyhrala Duna, CODA a Sila psa. Najlepšími hercami sú Will Smith a Jessica Chastain Oscary 2022: Najviac Oscarov vyhrala Duna, CODA a Sila psa. Najlepšími hercami sú Will Smith a Jessica Chastain 28. marca 2022, 5:43

Medzi prvými spomedzi slovenských stránok sa pridala naša polícia. Na Instagram uverejnili až 10 variácií na fotku, ktorá bude nepochybne čoskoro legendárna. „Neberte si príklad z oscarovej noci, neriešte hádky násilím,“ znie ich posolstvo. Admin si vyslúžil v komentároch najmä na Instagrame veľa pochvaly, no našli sa aj kritici v komentároch na Facebooku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Polícia SR (@policiaslovakia)

Pribúdajú už aj nové meme inšpirované nezhodou medzi dvoma hollywodskymi hviezdami. Slovenské stránky s tým dlho neotáľali.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by EMEFKA SK/CZ (@emefka_official)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zedol som meme (@zedolsommeme)

Niektorí ľudia si hneď spomenuli na bájnu scénu z druhej série seriálu Euphoria. Zrejme aj na tie facky sa pozerali s rovnako otvorenými ústami. Paradoxom je, že Will Smith v rovnaký večer vo svojom prejave hovoril, že miluje ľudí, chce ich ochraňovať a stať sa „nádobou lásky“. Vyhral v kategórii najlepší herec v hlavnej role, a to za film King Richard, v ktorom si zahral otca tenistiek Sereny a Venus Williamsových. 

Smutno-smiešny moment dobre využil aj Spoločenský komix, ktorý našiel spôsob, ako Oscary prepojiť s vojnou – už keď sa jej filmová akadémia počas ceremoniálu vôbec nevenovala. 

Domov
Zdieľať
Diskusia