Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
24. februára 2022, 11:30
Čas čítania 0:43
Matej Ohrablo Čoje

Jakub Ptačin z Bistra 24: Vyprážanú tlačenku robíme ako WTF jedlo, o ktorom sa má hovoriť

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Komu by napadlo, že Bratislave tak chýbal podnik, v ktorom si dáte perkelt, čiernohorský rezeň či šúľance? Vypočujte si najnovšiu epizódu Podgastu o úspešnom štarte podniku s nečakane tradičnou ponukou.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako sa dá zaujať úplne obyčajnými jedlami ako od tvojej babky.
  • Ako mu v skutočnosti množstvo jedál z vlastného bistra nechutí.
  • Ako môže podnik osloviť naraz okoloidúcich turistov aj dôchodcov z okolia.

Jakub Ptačin je dizajnér, veľvyslanec Oravy v Bratislave a podľa niekdajších vlastných slov aj budúci prezident Slovenska. Okrem svojich aktivít v dizajne, marketingu a turistickom ruchu sa venuje aj občasnému otváraniu podnikov po Bratislave. Jeho najnovším prírastkom je Bistro 24, ktoré konečne zaplnilo dôležitú dieru v gastroponuke Bratislavy.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia