Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2022, 8:22
Čas čítania 0:37
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Pozri sa, ako Jake Paul trénuje kopy. Vyskúša si namiesto boxu MMA?

VIDEO: Pozri sa, ako Jake Paul trénuje kopy. Vyskúša si namiesto boxu MMA?
Zdroj: Getty Images/Jason Miller
ZAUJÍMAVOSTI JAKE PAUL MMA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Youtuber a neporazený boxer už začiatkom roka poslal odkaz prezidentovi UFC, že je ochotný bojovať pod vlajkou organizácie.

Jake Paul momentálne poráža v ringu bývalých MMA šampiónov, pričom zápasí podľa pravidiel boxu. Vyzerá to však tak, že ho možno čoskoro uvidíme aj v zápase zmiešaných bojových umení. Reči o tom, že jeho najbližší zápas by mohol byť práve v klietke, potvrdil aj na Instagrame, keď ukázal, ako trénuje kopy.  

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jake Paul (@jakepaul)

Paul dokonca začiatkom roka poslal odkaz prezidentovi UFC s tým, že je ochotný za istých podmienok bojovať v organizácii, no pravdepodobnosť, že sa niečo také udeje, je mizivá, keďže prezident UFC Dana White 24-ročného drzého boxera absolútne neznáša. 

Prezident druhej najväčšej MMA organizácie Bellator Scott Coker však podľa LowKickMMA ešte minulý týždeň povedal, že si dokáže s Paulom predstaviť spoločný biznis. „Ak chceš bojovať podľa pravidiel MMA, radi ťa tu privítame,“ odkázal mladej hviezde boxerského sveta. „Nepodceňujte týchto ľudí, pretože keď sa pre niečo rozhodnú, zdá sa, že sú schopní to aj naplniť,“ dodal Coker. 

Domov
Zdieľať
Diskusia