Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2022, 12:07
Čas čítania 0:36
Tímea Krauszová

Nemecký kanibal dostal doživotie. Bývalý učiteľ zabil muža, aby na ňom uskutočnil svoje fantázie

Nemecký kanibal dostal doživotie. Bývalý učiteľ zabil muža, aby na ňom uskutočnil svoje fantázie
Zdroj: Unsplash/Jonas Augustin/na voľné použitie/ilustračná fotografia
NEWS KANIBALIZMUS VRAŽDY
Uložiť Uložené

V minulosti si na internete vyhľadával informácie o kanibalizme.

Berlínsky súd v piatok odsúdil bývalého učiteľa Stefana R. na doživotie. V roku 2020 zabil muža a na jeho tele sa dopustil kanibalizmu. Informuje o tom BBC.

Vražedné chúťky

Podľa sudcov svoju 46-ročnú obeť zavraždil, aby si na nej mohol zrealizovať svoje kanibalské fantázie a tým ukojiť aj sexuálnu túžbu. Spoznali sa v online zoznamke, kde muž vystupoval pod prezývkou CanOpener79. Dohodli sa na stretnutí v páchateľovom byte v berlínskej štvrti Pankow s tým, že budú mať spolu sex.

Tam svojej obeti najskôr podal drogy, potom podrezal hrdlo a odrezal genitálie, aby ich zjedol. Telo obete po vražde ešte rozdelil na kusy, ktoré schoval na rôznych miestach vo svojej štvrti. Rozvážal ich v prenajatom aute. Chýbali len genitálie.

42-ročný vrah už v minulosti navštívil rôzne online fóra, kde bol kanibalizmus nosnou témou diskusií. Podľa vyšetrovateľov obeť zomrela v priebehu niekoľkých hodín od stretnutia, v byte páchateľa našli aj pílku na kosti či mäsiarsky nôž.

Domov
Zdieľať
Diskusia