Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2022, 21:09
Čas čítania 0:55
Daniel Mikolášik

Producenti Harry Potter reunion omylom použili v špeciáli detskú fotku Emmy Roberts namiesto Emmy Watson

Producenti Harry Potter reunion omylom použili v špeciáli detskú fotku Emmy Roberts namiesto Emmy Watson
Zdroj: Warner bros.
FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER HARRY POTTER 20TH ANNIVERSARY: ​​RETURN TO HOGWARTS
Uložiť Uložené

Producenti chybu priznali a sľúbili, že ju čo najskôr napravia.

Na platformách HBO mal začiatkom nového roka premiéru očakávaný retrospektívny špeciál Harry Potter 20. výročie: Návrat do Rokfortu, ktorý vznikol pri príležitosti výročia prvého z ôsmich filmov čarodejníckej ságy – Harry Potter a kameň mudrcov. 

V potterovskom reunione sa striedajú známe scény z filmov s pohľadmi do zákulisia alebo aj s rozhovormi s režisérmi a hercami, ktorí divákom prirástli k srdcu. V takmer 100-minútovom dokumente o čarodejníckej ságe však došlo aj k nepatrnému omylu producentov, informuje magazín People.

V špeciáli sa totiž objavila fotka z detstva, na ktorej mala byť malá Emma Watson – filmová Hermiona. V skutočnosti však išlo o fotku herečky Emmy Roberts, ktorá si navyše nezahrala ani v jednom diele potterovskej ságy. Na omyl upozornil pozorný divák a fanúšik Harryho Pottera na Twitteri.

Fotografia sa na obrazovkách ukázala v momente, keď Emma Watson hovorila o svojom vzťahu s autorkou Harryho Pottera J. K. Rowlingovou pred obsadením do prvého filmu.

Odporúčané
HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh 28. októbra 2023, 11:00

Malé dievčatko za stolom, ktoré raňajkuje s ušami Minnie Mouse na hlave, však nebola ona, v skutočnosti ide o hviezdu seriálu American Horror Story. Roberts fotku pridala na svoj Instagram ešte v roku 2012 a nájdeš ju tam doteraz. Pre týždenník Entertainment Weekly producenti chybu priznali a sľúbili, že ju čo najskôr napravia.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Roberts (@emmaroberts)

Domov
Zdieľať
Diskusia