Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2021, 6:45
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

Mike Tyson z Popradu? Podgurážený mladík odhryzol ucho chlapovi, s ktorým popíjal v starom vagóne

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Pri železničnej stanici v Poprade prišlo k násilnej potýčke dvoch mladíkov.

V starom vozni pri železničnej stanici v Poprade sa počas uplynulého víkendu odohral incident ako z pamätného boxerského duelu medzi Mikom Tysonom a Evanderom Holyfieldom. Dvaja mladíci vo veku len 20 a 23 rokov sa vybrali popíjať do odstaveného starého vozňa, kde však spoločné trávenie času rýchlo prerástlo do násilnej potýčky.

„Dvojica sa stretla v sobotu v odstavenom starom vozni v blízkosti železničnej stanice Poprad – Tatry, kde popíjali alkohol. Starší z nich po chvíli fyzicky napadol mladšieho, chytil ho za mikinu a zhodil ho na posteľ, kde mu zahryzol do ľavého ucha a časť z neho odhryzol,“ opisuje polícia.

Napadnutý muž putoval do nemocnice, kde ho ošetrili. „Prišiel o celý ušný lalôčik a dolnú tretinu chrupkovej časti. Čas liečenia sa odhaduje na 3 až 4 týždne,“ uvádza polícia. Útočníka zadržali a obvinili z prečinu ublíženia na zdraví.

Ironicky však na potýčku doplatil napadnutý muž s odhryznutým uchom, pretože policajti pri stotožňovaní oboch aktérov prišli na to, že je naňho súdom vydaný platný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody.

Odporúčané
Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor) Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor) 16. marca 2024, 9:30

Mladík mal do väzenia nastúpiť, pretože bol odsúdený za výtržníctvo, ale neunúval sa na výkon trestu dostaviť. Po ošetrení odhryznutého ucha ho preto polícia rovno odviezla za mreže.

Domov
Zdieľať
Diskusia