Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2021, 9:59
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Justin Bieber po dekáde oprášil svoju vianočnú skladbu o láske. Darčeky nepotrebujem, ten najväčší stojí predo mnou, spieva

Justin Bieber po dekáde oprášil svoju vianočnú skladbu o láske. Darčeky nepotrebujem, ten najväčší stojí predo mnou, spieva
Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur/AMA2020
HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Popový spevák sa pripomína skladbou s názvom Christmas Love, ktorá by sa vo vianočnom období mohla uchytiť v rádiách.

V týchto dňoch oslavuje jubilejné desiate výročie album Justina Biebera s názvom Under The Mistletoe, ktorý sa v roku 2011 tešil veľkému úspechu. Popový spevák ešte ako začínajúca hviezda vydal projekt plný pozitívnych vianočných skladieb a zdá sa, že aj keď na rané roky svojej tvorby nespomína s ľahkosťou, v tomto prípade si album pripomína s radosťou.

Skladba Christmas Love síce nepatrí k najúspešnejším skladbám zo spomínaného projektu, napriek tomu sa Justin rozhodol dať jej nový šat vďaka animovanému vizuálu. Postupne by mali dostať animované videá aj ďalšie staršie skladby od Justina. Okrem nostalgickej hodnoty tak možno spevák opäť dostane svoje staršie skladby do rádií, odkiaľ ich vytlačili legendárnejšie vianočné piesne. 

Justin Bieber sa pomaly vracia do predpandemického módu, oznámil zámorské aj európske turné, a tak ho fanúšikovia uvidia naživo napríklad aj vo Viedni alebo v Prahe. Spevák stihol od svojho návratu k hudbe vydať už dva albumy – Changes a Justice.  

Domov
Zdieľať
Diskusia