Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2021, 21:52
Čas čítania 0:46
Ema Stanovská

Používatelia Onlyfansu nemusia dostať hypotéku. Banky to vraj považujú za hazard

NEWS ONLYFANS
Uložiť Uložené

Skutočným problémom je údajne to, že používatelia míňajú na platforme peniaze oveľa častejšie ako len raz za mesiac.

Hypotekárny poradca upozorňuje, že ľuďom, ktorí si predplácajú Onlyfans, môže byť zamietnutá žiadosť o hypotéku. Upozornil na to expert na hypotéky Michael Isherwood na Tiktoku, kde povedal, že klientovi ju zamietli pre počet transakcií na platforme so šteklivým obsahom. Podľa Ladbible k tomu banka pristúpila ako k hraniu hazardných hier.

Glen Russell, riaditeľ Russell Financial Solutions LTD, pre Sun povedal: „Neustále vnímam rastúci počet zákazníkov, ktorí nedostali hypotéku pre konzistentnosť transakcií na tejto platforme.“ Doplnil však, že banky nie sú obozretné pre povahu platieb, ale skôr pre počet opakujúcich sa transakcií.

Problémom sú vraj pravidelné platby

„Ak by bola v bankovom výpise jedna platba za mesiac, považovala by sa za jednorazovú mesačnú platbu. Mnohí používatelia Onlyfansu však na platforme míňajú peniaze oveľa častejšie ako len raz za mesiac. Hypotekárny veriteľ by takúto pravidelnú platbu mohol považovať za prekážku,“ doplnil Russell. „Nie je to tak všade, ale všímam si, že ide o rastúci trend.“

Odporúčané
Karina Pedro o Onlyfanse: Jeden chlap chcel, aby som sa celá potrela tatárskou omáčkou a robila sa pritom mrkvou (Rozhovor) Karina Pedro o Onlyfanse: Jeden chlap chcel, aby som sa celá potrela tatárskou omáčkou a robila sa pritom mrkvou (Rozhovor) 21. januára 2024, 14:30

Ak pravidelne odoberáš viac ako pár účtov na Onlyfanse, podľa Russella by si sa nemal obávať. Dodal však, že „čestnosť je najlepšia politika, pretože váš hypotekárny veriteľ môže vedieť, kam idú vaše peniaze. Hoci vám sa to možno bude zdať trápne“. 

Domov
Zdieľať
Diskusia